Setari Cookie-uri

Carmen Bruma dezvaluie secretul siluetei sale. Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilogramele in plus

Carmen Bruma, sfaturi esentiale pentru o silueta de nota 10.

Carmen Bruma a nascut in urma cu patru luni si arata impecabil. Inca din primele zile de la nastere, vedeta se lauda pe contul oficial de Facebook cu un abdomen plat, plin de muschi.

Cum a reusit sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii si sa revina la silueta perfecta? Este simplu - pe parcursul sarcinii aceasta a avut mare grija la alimentatie si nu numai. Iubita lui Mircea Badea a facut tot posibilul sa isi controleze greutatea si sa aiba un copil sanatos.

Surprize-Surprize... cu Carmen Bruma. Asa cum era de asteptat, vedeta a lansat inca o carte - de data aceasta este vorba despre un jurnal de sarcina.

Carmen a prezentat recent cartea; aceasta se numeste Jurnal de Gravida si contine toate sfaturile pe care fosta prezentatoare tv le-a considerat utile pentru viitoarele mamici. Coperta cartii a fost realizata cand Carmen era insarcinata in opt luni.

Citește și:

In ceea ce priveste propria persoana, frumoasa blonda a marturisit ca recuperarea sa a avut loc imediat dupa ce a parasit spitalul:

Am I\inceput sa fac sport inca din prima zi in care am iesit din maternitate. Asta inseamna ca in a sasea zi am alergat trei kilometri. In 10 saptamani am revenit la formele initiale. Nu a fost deloc usor, a fost greu. Dar, daca eu, la varsta de 37 de ani, am putut, deci se poate”, a marturisit Carmen Bruma la Antena 1.

imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.