Cum sa preparam placinta de dovleac si placinta de mar cu scortisoara 100% SANATOASE.
comunicat de presa:
Jojo Catalina Grama a invatat sa prepare placinte raw-vegane de la Anca Alungulesei, gazda serialului “Mademoiselle Coco”, intr-un nou episod realizat special cu recomandari de dulciuri pentru sezonul rece, care poate fi urmarit mai jos:
“Ce fac doua moldovence cand se intalnesc? Se apuca de gatit! Insa de aceasta data, nu framanta placinte moldovenesti poale`n brau, ci placinte raw vegan de toamna: placinta de dovleac si placinta de mar cu scortisoara. Ambele placinte ne amintesc de copilărie, insa de aceasta data le-am reinventat: am pregătit placinte raw, fara zahar si fara lactoza!”, spune Anca Alungulesei, expert in nutritie.
Desi a fost prima data in viata cand a preparat o placinta de dovleac raw vegana, Jojo s-a dovedit foarte priceputa si chiar s-a intrecut cu Anca Alungulesei, care a “gatit” o placinta cu mere si scortisoara. Pe langa faptul ca a preparat singura, sub indrumarea Ancai Alungulesei, o placinta cu dovleac raw vegana, Jojo a aflat si multe alte informatii interesante legate de o nutritie sanatoasa.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Drama prin care a trecut Bunica Gherghina. În vârstă de 73 de ani, ea i-a încântat pe chefi cu o rețetă din copilărie
- Bucătăria tradițională din Antalya: Explorări culinare în inima Turciei
- Rețeta succesului: Cum vorbește și cum se comportă o femeie de carieră
Jojo a descoperit cu interes ca nucile hidratate cu 8 ore inainte de a fi consumate se “trezesc”, adica toate enzimele prezente in ele se activeaza si astfel sunt mult mai sanatoase, dar si mai usor de digerat. Actrita a invatat de la Anca Alungulesei cum se prepara un gem dulce din curmale, smochine si stafide hidratate cu 2, 3 ore inainte, dar si cum sa obtii un blat foarte sanatos, gustos si care nu ingrasa din fulgi de ovaz macinati intr-un blender de mare putere.
“Sesiunea de gatit cu Jojo a fost una interactiva, la fel ca la fiecare workshop de gatit pe care-l organizez, pentru a-i invata perienta didactica si pedagogica ca cel mai usor si temeinic se invata din practica.”, spune Anca Alungulesei.