Setari Cookie-uri

Galerie foto: Cum a fost la Liberty Parade

Peste 80.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore.

A fost o seara perfecta! As compara aceasta experienta cu un adevarat paradis”, acestea au fost cuvintele lui SHARAM, invitatul special al LIBERTY PARADE 2011, eveniment ce a sarbatorit sambata, 30 iulie, al zecelea an de distractie fara limite.

Peste 80.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore.

„Este un eveniment imens, sunt impresionat de numarul extrem de mare de oameni si de entuziasmul cu care mi-au raspuns la fiecare nou beat”, a declarat SHARAM.

Publicul LIBERTY PARADE a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a inregistrat o prezenta record (peste 80.00 de participanti, conform estimarilor fortelor de ordine), organizatorii pregatind un megawatt de sunet si lumini.

Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestari dance in aer liber, organizata de Radio 21, sambata, 30 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane in care au mixat Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof, si Rhadow s-au umplut pana la refuz de clubberi fistichii veniti din toate zonele tarii. Costumati special pentru cea de-a 11-a editie LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare si accesorii inedite, tinerii din camioane si miile de petrecareti care li s-au alaturat cu masini, biciclete sau pe jos in cea mai colorata caravana, alcatuind o coloana de sute de metri, au dansat pe intregul traseu, prin statiuni, pana la plaja dintre Venus si Saturn.

DJ Christian Green a spart gheata pe scena LIBERTY PARADE ARENA la ora 18:00, cu un electrizant set de doua ore.

Pe scena inalta de 18 m, la lasarea intunericului si-au facut apritia timisorenii de la NTFO, urmati dupa o ora incinsa de dans de DJ Allen, a carui revenire in line-up-ul evenimentului a fost primita cu puternice aplauze de public.

Cel mai cunoscut DJ roman, Vali Barbulescu (DJ VAL LA VILLE), care a facut atmosfera in calitate de MC, a prezentat imnul LP impreuna cu Keo la ora 22.00, intonat de peste 80.000 de voci.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.