Setari Cookie-uri

Galerie foto: Cum a fost la Liberty Parade

Peste 80.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore.

DJ Andi si Liviu Hodor, realizatorii emisiunii Request 629 de la Radio 21, au ridicat apoi de la primele beat-uri peste 160.000 de maini in aer, oferind o impresionanta imagine pe 172 mp de ecrane luminoase. Pentru setul de la Liberty Parade, DJ Andi si Liviu Hodor pregatisera o serie de piese mixate inedit, fiind indelung aclamati pentru prestatiile lor live, vreme de doua ore.

A fost randul lui Adrian Eftimie sa tina in priza zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelasi ritm, al muzicii electronice de calitate.

Miezul noptii a venit cu un moment special de muzica si coregrafie, o nebunie de lumina si culoare, cu care organizatorii si Pepsi au reusit sa surprinda publicul devenit din ce in ce mai mare.

Cel mai bun DJ roman, DJ Optick, a venit la platane intr-o atmosfera incendiara, oferind o prestatie de zile mari.

“Am avut parte de un public extraordinar, si, ca de fiecare data, atmosfera a fost senzationala. Sunt 10 ani de LIBERTY PARADE si am petrecut alaturi de colegii mei si de toti cei prezenti un moment special”, a spus emotionat DJ OPTICK.

Plaja dintre Venus si Saturn a explodat in urale si aplauze la ora 02.00 cand si-a facut aparitia pe scena invitatul special al evenimentului, SHARAM. DJ-ul de origine iraniana a fost impresionat de fantastica energie de la LIBERTY PARADE si a marturisit ca a avut parte de “o noapte excelenta, datorita unui public minunat”.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina si Raoul Russu tinerii de la LIBERTY PARADE au prins zorile impreuna, dansand neobositi pana la 6 dimineata, cand s-a incheiat oficial cea mai mare petrecere a anului.

Dupa 16 ore de seturi de exceptie, intampinate cu sufletele deschise de un public vibrant si energic, intr-o atmosfera incredibila, LIBERTY PARADE a demonstrat, in al 10-lea an de existenta ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.