Setari Cookie-uri

Romania: Top 10 celebritati mioritice in 2011

Raspunsurile s-ar putea sa te surprinda pe moment, dar pana la urma sunt intemeiate.

Iarna, se numara celebritatile. La sfarsit de an, privim in urma si facem bilantul: cine a aparut cel mai des in mass-media si de ce? Cine are o mare vizibilitate in presa si cum a castigat-o? Raspunsurile s-ar putea sa te surprinda pe moment, dar pana la urma sunt intemeiate.

Smiley Sa incepem cu preferatii nostri, barbatii. Top 10 celebritati de sex masculin este dominat de personalitati din lumea sportului, singurul outsider este Smiley. Cantaret, cu aparitii in reclame si membru al juriului in emisiunea Vocea Romaniei, Smiley e solicitat, iar asta se vede – se vede la televizor, in presa scrisa si in mediul online. In total, 86 de aparitii in noiembrie si locul 6 in top. Ajuta si faptul ca are o relatie cu actrita Laura Cosoi, personalitate locala ea insasi. Laura apare in topul celor mai simpatizate vedete de la noi cu 40 de aparitii in mass-media.

Cum a ajuns insa lumea sportului sa domine topul celebritatilor? Mediatizarea intensa din jurul meciurilor de fotbal are ca efect secundar aparitia unor personalitati. Jucatorii, antrenorii si, mai ales, patronii de club se bucura de toata atentia fiind o sursa nesecata de divertisment.

Rezultatul meciului nu este intotdeauna subiectul principal de discutie in articolele care ii vizeaza. O dovedeste Gigi Becali, cu cele 385 de aparitii in noiembrie care il plaseaza detasat in fruntea topului celebritatilor. S-a scris despre Steaua, dar la fel de mult s-a relatat despre dezamagirea lui Becali cu privire la relatia Danielei Crudu cu Mihai Costea, jucator la Steaua.

Razvan Lucescu Pe locul doi, cu 156 de aparitii, se afla Razvan Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucuresti. Picanteriile descresc brusc pentru ca articolele despre Razvan Lucescu discuta meciurile disputate de Rapid. Pe locul trei se afla Victor Piturca, interesul pe care il starneste acesta fiind strans legat de echipa nationala de fotbal, pe care o antreneaza. In rest, singurele celebritati mai controversate din top sunt Adrian Mutu (7) si Ilie Nastase (8).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.