Setari Cookie-uri

Romania: Top 10 celebritati mioritice in 2011

Raspunsurile s-ar putea sa te surprinda pe moment, dar pana la urma sunt intemeiate.

Top celebritati de sex masculin


Oana Zavoranu In topul personalitatilor de sex feminin lumea showbiz-ului face legea. Oana Zavoranu castiga intrecerea din mass-media cu 70 de aparitii. Oana reuseste sa se mentina in atentia presei orice ar face: a jucat rolul negativ din telenovela autohtona Numai iubirea, a avut si o emisiune la TV, casatoria cu Pepe, apoi despartirea – toate acestea ne-au facut sa tinem aproape de Oana. Majoritatea materialelor aparute luna trecuta despre ea trateaza frecventele certuri si neintelegeri pe care le are cu mama ei, la fel de spectaculoase ca o telenovela, la fel de savuroase ca un divort.

Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu, veterane in showbiz-ul romanesc, fiecare cu o emisiune TV longeviva, isi pastreaza popularitatea si apar in top pe locul 2, respectiv pe 5. Andreea Marin Banica a suscitat mult interes recent datorita primului ei rol intr-un film, "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie".

Daniela Crudu Cat ar fi "pacatoasa" emisiunea lui Capatos de pe Antena 1, asistentele lui au de castigat de pe urma show-ului: Bianca Dragusanu si Daniela Crudu se afla pe locurile 3, respectiv 4 in top. Relatia cu Catalin Botezatu a propulsat-o pe Bianca pe prima pagina a ziarelor, iar problemele pe care cei doi le au in relatie o mentine in interesul public.
Top 10 celebritati de sex feminin


In incheiere, sa vedem cum arata topul aparitiilor pe coperta. Publicatiile autohtone (tabloide, publicatii generale, ziare sportive) i-au preferat pe coperta pe Gigi Becali, din randul celebritatilor de sex masculin, iar dintre celebritatile feminine, Daniela Crudu.
Top aparitii pe coperta

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.