Setari Cookie-uri

Romania: Top cele mai populare vedete in decembrie

In luna decembrie, topul primelor 10 celebritati de sex masculin din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media este, la fel ca in luna precedenta, dominat de personalitati din lumea sportului.

Piturca iese din top si intra Bote, iar Smiley urca o pozitie; Crudu ii ia fata Biancai Dragusanu in top 10 celebritati feminine din Romania, iar Monica Gabor intra direct pe locul doi.

Top 10 celebritati


Catalin Botezatu In luna decembrie, topul primelor 10 celebritati de sex masculin din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media este, la fel ca in luna precedenta, dominat de personalitati din lumea sportului. De aceasta data, din top a iesit Victor Piturca si a intrat pe a noua pozitie designerul de moda Catalin Botezatu, cu un numar de 78 de aparitii. Smiley a ramas in top, insa a urcat un loc, pe pozitia a cincea, cu 100 de aparitii. Faptul ca a devenit imaginea parfumului Perfect Strength de la Avon si ca “elevul” sau de la Vocea Romaniei a castigat concursul l-au facut pe cantaret sa urce in clasament.

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, continua sa fie prima celebritate din top, cu 515 aparitii in decembrie. Becali a fost mentionat in articole in care acesta isi exprima sentimentele de dezamagire pe care le are referitoare la relatia dintre Daniela Crudu si Mihai Costea, unul dintre jucatorii Steaua Bucuresti, in articole referitoare la transferul lui Wesley Lopes de la FC Vaslui, dar si la alte transferuri posibile, precum si in cele legate de evolutia echipei Steaua in Cupa UEFA.

Razvan Lucescu ramane in top si in decembrie, avand 164 aparitii in mass-media. El este mentionat in media ca urmare a evolutiei echipei pe care o antreneaza, Rapid Bucuresti, in campionat si in cupa UEFA, dar si pentru ca apare in articole care anunta intentiile patronului echipei de a vinde Rapid.

Monica Gabor Primele 10 celebritati de sex feminin din Romania provin, in principal, din lumea showbiz-ului. Oana Zavoranu ocupa, in continuare, locul intai, cu 119 aparitii in mass-media in decembrie, iar articolele in care este mentionata fac referire la faptul ca aceasta a apelat la serviciile unor vrajitoare. Andreea Marin, care s-a clasat pe al doilea loc in noiembrie, cu 66 de aparitii, a coborat abia pe pozitia a noua, cu 49 de aparitii. In schimb, fosta doamna Columbeanu, Monica Gabor, a intrat in top direct pe locul doi, numarand 97 de aparitii. Imediat dupa aceasta se situeaza Daniela Crudu, cu 96 de aparitii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.