Setari Cookie-uri

Romania: Top cele mai populare vedete in decembrie

In luna decembrie, topul primelor 10 celebritati de sex masculin din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media este, la fel ca in luna precedenta, dominat de personalitati din lumea sportului.

Luna trecuta, Crudu i-a luat fata Biancai Dragusanu, care a reusit sa ocupe abia locul sapte (53 aparitii). Inaintea sa le gasim pe Adela Popescu, Inna si Mihaela Radulescu.
Top celebritati decembrie




Celebritati pe coperti


Din punct de vedere al numarului de aparitii de pe copertile revistelor si ziarelor, Gigi Becali ocupa, la fel ca si luna trecuta, primul loc, cu 37 de aparitii. Insa acesta nu este urmat in top de alte personalitati din lumea fotbalului autohton, ci de catre Smiley, care a aparut pe copertile a 26 de publicatii. Oana Zavoranu detine a treia pozitie, cu 16 aparitii. In decembrie, mai multe vedete din tara au aparut pe copertile publicatiilor de atatea ori ca altele. Lista celebritatilor cu cel mai mare numar de aparitii pe coperti in decembrie o puteti vizualiza mai jos.
Top aparitii pe coperta decembrie



Valoarea echivalenta de publicitate (AVE)


Valoarea echivalenta de publicitate este unul dintre indicii mediaTRUST, care reflecta eficacitatea informatiilor analizate. Cu cat este mai mare marimea unui articol despre o companie/persoana intr-un ziar anume si cu atat mai mult costa publicitatea intr-un ziar – cu atat mai mare este valoarea echivalenta de publicitate pentru cuvantul cheie monitorizat.

Valoare echivalenta de publicitate in presa este un indice care reflecta o suma de bani care ar fi trebuit sa fie cheltuita pentru plasarea unei reclame de aceeasi marime (in centimetri patrati).

Astfel, daca Gigi Becali ar fi platit luna trecuta pentru a aparea in toate publicatiile in care a fost mentionat, l-ar fi costat peste doua milioane de euro, iar pe Oana Zavoranu ar fi costat-o jumatate de milion de euro.

Comparativ, luna trecuta, Becali ar fi platit doar un milion si jumatate de euro, iar Zavoranu putin peste 255.000 de euro.

Valoarea echivalenta de publicitate

mediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, a oferit aceste informatii despre topul celor mai populare vedete din Romania in functie de numarul de aparitii in mass-media, in decembrie 2011.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.