Setari Cookie-uri

Top cele mai populare vedete in media locala, in ianuarie

In luna ianuarie topul celor mai mediatizate celebritati se bucura de doua noi prezente masculine, Irinel Columbeanu si Dan Diaconescu, in locul lui Smiley, in timp ce Bianca Dragusanu urca pe primul loc in top 10 celebritati feminine.

In luna ianuarie topul celor mai mediatizate celebritati se bucura de doua noi prezente masculine, Irinel Columbeanu si Dan Diaconescu, in locul lui Smiley, in timp ce Bianca Dragusanu urca pe primul loc in top 10 celebritati feminine.

Top 10 celebritati


Monica Gabor si Irinel Columbeanu Noul an aduce cu sine schimbari in ceea ce priveste topul celebritatilor cu cele mai multe aparitii in media. Desi Gigi Becali ramane pe prima pozitie in topul vedetelor de sex masculin, Oana Zavoranu coboara doua pozitii, situandu-se pe locul al treilea, cu 70 de aparitii, dupa Bianca Dragusanu (85 aparitii) si Monica Gabor (84 aparitii).

In top 10 celebritati de sex masculin dupa numarul de aparitii in media in ianuarie avem parte de surprize. Datorita anuntului potrivit caruia Irinel Columbeanu va candida la Primaria Capitalei, acesta a intrat in top pe locul cinci. Il urmeaza la o diferenta de doua aparitii Dan Diaconescu; acesta a fost destul de mediatizat pe parcursul lunii trecute, in parte ca urmare a participarii sale la protestele din Piata Universitatii si a vietii sale politice.

Chivu si Marica impart a zecea pozitie, fiecare avand cate 71 de aparitii in media in prima luna din acest an.

Si in topul primelor 10 celebritati de sex feminin se observa noutati comparativ cu noiembrie si decembrie 2011. Surprinzator, Andreea Marin si Mihaela Radulescu, dar si Inna, ies din top si “predau stafeta” altor prezente feminine din showbiz-ul autohton.

Adelina Pestritu, prezenta pe locul sase in top in noiembrie revine, insa pe a saptea pozitie, iar Delia Matache (40 aparitii) si Sanziana Buruiana (38 aparitii) se alatura celor mai mediatizate vedete, pe locurile noua si zece. La fel ca si Irinel Columbeanu, Sanziana Buruiana este mentionata in articole care au legatura cu dorinta ei de a candida la Primaria Capitalei.

top 10 celebritati

Celebritati pe coperti

La capitolul celebritati care inregistreaza cele mai multe aparitii pe copertile revistelor avem, de asemenea, cateva modificari. Ca de obicei, Gigi Becali ramane campion in ianuarie, cu 25 de aparitii pe coperti, fata de 37 cate a avut in luna anterioara acesteia. Piturca a revenit in atentia presei ca urmare a mult dezbatutului subiect legat de Victoria Blochina, cea cu care antrenorul echipei nationale de fotbal are un baietel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.