Setari Cookie-uri

Top cele mai populare vedete in media locala, in ianuarie

In luna ianuarie topul celor mai mediatizate celebritati se bucura de doua noi prezente masculine, Irinel Columbeanu si Dan Diaconescu, in locul lui Smiley, in timp ce Bianca Dragusanu urca pe primul loc in top 10 celebritati feminine.

Odata cu incheierea show-ului Vocea Romaniei, Smiley si-a pierdut din farmec si a coborat de pe a doua pozitie in topul celebritatilor cu cele mai multe aparitii pe copertile revistelor pe a noua pozitie. El a trecut de la 26 de aparitii in decembrie la doar 8 in ianuarie.

Singurele vedete de sex feminin din acest top sunt Monica Gabor, care are noua aparitii pe coperii, la fel ca Ilie Nastase, Bianca Dragusanu si Oana Zavoranu.

aparitii pe coperta

Valoarea echivalenta de publicitate (AVE)

Valoare echivalenta de publicitate in presa este un indice care reflecta o suma de bani care ar fi trebuit sa fie cheltuita pentru plasarea unei reclame de aceeasi marime (in centimetri patrati).

Asadar, daca Gigi Becali ar fi platit luna trecuta pentru a aparea in toate publicatiile in care a fost mentionat, l-ar fi costat 2.157.566 euro, iar pe Oana Zavoranu ar fi costat-o 310.309 euro, fata de jumatate de milion de euro cat ar fi costat-o in decembrie 2011. Bianca Dragusanu ar fi platit si ea putin peste 300.000 euro.

Insa, dintre vedetele de sex masculin si feminin din top 10 celebritati dupa numarul de aparitii in mass-media luna trecuta, cel mai putin ar fi platit Sanziana Buruiana – 119.518 euro.

valoarea echivalenta de publicitate

publicatii tiparite mediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, va prezinta topul celor mai populare vedete din Romania in functie de numarul de aparitii in mass-media, in ianuarie 2012.

Despre raport

Analiza a luat in considerare peste 400 de publicatii tiparite (centrale si locale) care au aparut intre 1 ianuarie si 31 ianuarie 2012, monitorizate de mediaTRUST.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.