Setari Cookie-uri

Top 5 vedete slabe si cu celulita

Va invit sa va delectati privirile cu cateva imagini splendide. Acest top nu este dedicat celebritatilor plinute, cu forme gen Britney Spears, Kim Kardashian, Jennifer Lopez sau Beyonce, ci vedetelor slabute, care inca lupta impotriva celulitei (asta daca nu cumva au renuntat intre timp).
De ce am facut un astfel de top? Pentru a va demonstra ca nu aspectul fizic este cel care conteaza. Pana si vedetele fara forme nu reusesc sa scape de celulita. Vreau sa va schimbati parerea despre corpul tau, vreau sa va invatati sa va iubiti corpul si vreau ca atunci cand va priviti in oglinda sa va placa ce vedeti. Asa ca...zic sa purcedem:

2. Cindy Crawford

2. Cindy Crawford
Este vedeta, este mama, este actrita, este model…dar tot nu o iertam. Cindy Crawford ne demonstreaza ca nu conteaza stilul de viata pe care il ai si nici zecile de ore petrecute in sala de fitness. Celulita nu iarta pe nimeni, iar Cindy este un exemplu concret. Aceasta a recunoscut ca si ea se confrunta cu aceasta problema insa nu o deranjeaza prea tare deoarece, in privinta ei, arata “destul de bine pentru 45 de ani”. Trebuie sa recunoastem, ce mai conteaza un mic defect cand infatisarea este fara cusur?
[vezi foto aici]

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.