Premiera: Brutlee Savages

Premiera: Brutlee Savages

Un film de exceptie care reuneste o distributie de staruri importante.

PREMIERA: 7 SEPTEMBRIE 2012
Thriller
Cu: Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir
Regia: Oliver Stone
Scenariul: Don Winslow & Shane Salerno & Oliver Stone
Bazat pe romanul lui Don Winslow
Producatori: Moritz Borman, Eric Kopeloff
Producatori executivi: Todd Arnow, Shane Salerno
DURATA: 131 min
RATING: IM18

Oliver Stone, regizor laureat cu trei premii Oscar, se intoarce pe marele ecran cu un thriller care reuneste o distrbutie de staruri formata din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch si Demian Bichir. Filmul se bazeaza pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus in 2010 in Top 10 al prestigiosului New York Times.
…………………………….
SavagesProtagonistii sunt Ben (Johnson), un budist pacifist si impaciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat din marina americana si fost mercenar, care au afacere extrem de profitabila – cultiva cea mai buna marijuana in Laguna Beach. Cei doi mai au ceva in comun – sunt indragostiti de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viata idilica in oraselul lor din sudul Californiei pana in ziua cand cartelul mexican Baja decide sa intre in afacerea lor si le impune sa le devina parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek), care conduce cu mana de fier ajutata de fiorosul Lado (Del Toro), dar, ceea ce ea crede ca ar trebui sa fie o operatiune simpla de preluare cu forta a unei afaceri se dovedeste un razboi in toata regula. Caci cu totii, inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta), corupt si las, au subestimat puterea prieteniei care ii leaga pe cei trei.
Asa incepe o serie de manevre si lupte cu miza pe viata si pe moarte, o brutala batalie a orgoliilor.

Legendarul OLIVER STONE se reintoarce pe marele ecran cu thrillerul feroce BRUTELE, care beneficiaza de o distributie de vedete in frunte cu TAYLOR KITSCH (Battleship), BLAKE LIVELY (The Town), AARON TAYLOR-JOHNSON (Kick-Ass), JOHN TRAVOLTA (Pulp Fiction), BENICIO DEL TORO (Traffic), SALMA HAYEK (Frida), EMILE HIRSCH (Into the Wild) si DEMIÁN BICHIR (A Better Life).

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri