Setari Cookie-uri

Premiera: Brutlee Savages

Un film de exceptie care reuneste o distributie de staruri importante.

Laguna Beach, statiunea de lux din Orange County, California, e locul de rezidenta al celor cu bani si blazati de traiul bun: adolescenti cu prea mult timp liber si la dispozitie si cu bani asemenea, dar si femei si barbati care se pastreaza vesnic tineri prin miracolul chirurgiei estetice. Cu totii merg cu religiozitate in fiecae saptamana in pelerinajul obligatoriu la Mecca lor: mall-ul local de lux. Clima temperata si plajele coastei Pacificului confera o falsa stralucire locului. O (Lively) stie prea bine toate acestea. Este o localnica fermecatoare care e foarte familiara cu vecinii ei, dar si cu “specialitatile” locului…

“O” e prescurtarea de la Ophelia; aceasta e un spirit liber, si la fel sunt si colegii ei de apartament, antreprenorii locali Ben (Johnson) si Chon (Kitsch), cu care formeaza un trio care impartaseste o pasiune iesita din tiparele conventionale. Ben, un botanist pacifist, isi doreste sa salveze lumea. Prietenul lui cel mai bun, Chon, nu e convins ca lumea merita sa fie salvata. Cei trei savureaza un stil de viata linistit si relaxat, posibil numai si numai datorita afacerii extrem de productive a celor doi barbati: cultiva cea mai buna marijuana din zona. Independenti si priceputi la ce fac, ei sunt eroii locali care ofera celor din zona cel mai de calitate produs, asa ca nu au cum sa ramana prea mult timp necunoscuti. Cand cartelul mexican Baja, condus de ferocea Elena “La Reina” (Hayek) si de mana ei dreapta, brutalul Lado (Del Toro), pune ochii pe afacerea celor doi, se declanseaza un razboi care scoate tot ce e mai rau in fiecare.

Citește și:

Echipa care i s-a alaturat lui Stone in spatele camerelor de filmat e formata de profesionisti de prim rang, condusi de DAN MINDEL (Star Trek, Mission: Impossible III), scenograful TOMÁS VOTH (Wanted, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), editorul laureat cu doua premii Oscar, JOE HUTSHING (JFK, Born on the Fourth of July), precum si editorii STUART LEVY (Any Given Sunday, Wall Street: Money Never Sleeps) si ALEX MARQUEZ (Any Given Sunday, Alexander), creatoarea de costume CINDY EVANS (Memento, Thirteen) si compozitorul ADAM PETERS (South of the Border).
Bazat pe romanul lui Don Winslow (“The Kings of Cool: Prequel to Savages,” “The Power of the Dog”), dupa un scenariu de SHANE SALERNO (Armageddon, Shaft) & Don Winslow & Oliver Stone, filmul e produs de colaboratorii lui Stone, MORITZ BORMAN (W., Alexander, World Trade Center) & ERIC KOPELOFF (W., Wall Street: Money Never Sleeps).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.