Setari Cookie-uri

Barbatii prefera femeile cu forme

Femei de toate varstele incearca, de mai bine de o jumatate de secol, sa se infometeze.

Titlu original: Les hommes preferent les rondes

Autor: Pierre Dukan

Anul aparitiei: 2012

Pret: 24.00 ron

Carte disponibila pe site-ul CurteaVeche.ro

Femei de toate varstele incearca, de mai bine de o jumatate de secol, sa se infometeze, spunandu-si ca vor fi mai frumoase si mai seducatoare daca vor fi slabe. Ele se simt vinovate daca mananca si se inhiba daca un barbat le atinge rotunjimile.

Soldurile, coapsele, obrajii, chiar si genunchii sunt emitatori sexuali naturali, pe care specia ii poseda de la inceputurile ei si care nu depind nici de persoana in sine, nici de societatea in care ea traieste, ci de gene si de instincte. Iar natura nu creeaza niciodata un emitator, fara sa creeze si un receptor potrivit. Acest receptor e privirea barbatului care descopera o femeie.

Daca are forme, chiar si forme pline, daca e durdulie sau planturoasa, femeia trebuie sa aiba incredere in emitatorii ei sexuali, sa invete sa-i pretuiasca. Sansele ei de a declansa dorinta, de a-i oferi placere, seductie si atasament unui barbat, de a construi o legatura, un cuplu si, in cele din urma, de a fi fericita sunt infinit mai mari decat ale unei „slabanoage“ la moda in zilele noastre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.