Setari Cookie-uri

Dragostea dureaza trei luni - Urmareste-ti pasiunea si inscrie-te la cursul tau preferat

S-a dat startul inscrierilor pentru cele mai cautate cursuri after work din Capitala!

Comunicat de presa

La Universul DallesGO, timpul liber are acum si mai multa savoare! Daca vrei sa iti urmezi pasiunea after work sau vrei sa iti dezvolti un talent care poate deveni o cariera alege acum un curs din portofoliul DallesGO.

Nou la Universul DallesGO

In cadrul celui de-al saselea sezon, Universul DallesGO face investitii de portofoliu prin lansarea cursului de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti din industria de online. Bogdana face parte din echipa Google Romania, in pozitia de Industry Manager si are un background profesional consistent in comunicare, advertising si strategie digitala.

O alta surpriza pregatita de Universul DallesGO este implicarea designerului Irina Neacsu in proiect, aceasta urmand sa sustina cursul de Designul Interior. Irina este specializata in restaurare, in cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, unde sustine cursuri din sfera designului si arhitecturii, apoi in arte frumoase in cadrul Rome University of Fine Arts. Din 2009, a deschis in Bucuresti propriul birou de amenajari interioare, iar in 2010, a lansat brandul thecraftLAB by Irina Neacsu. Astazi, portofoliul Irinei contine expozitii internationale precum Milano, Koln, New York, si lucrari din Romania dar si de peste hotare, Europa si Statele Unite.

Citește și:

Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri in cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de sapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si PR.

COMUNICARE ONLINE - Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania, iti pregateste un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online: informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii smart de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.

Citește și:

RELATII PUBLICEIoana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice. In cadrul celor 12 saptamani, cursantii vor fi introdusi in secretele relatiilor publice si vor invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente si sa rezolve rapid crize de imagine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.