Setari Cookie-uri

Dragostea dureaza trei luni - Urmareste-ti pasiunea si inscrie-te la cursul tau preferat

S-a dat startul inscrierilor pentru cele mai cautate cursuri after work din Capitala!

MAKE-UP, modul Incepatori – Diana Ionescu, make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarda, a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica si All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor ABC-ul unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului si sa afle ce stil de machiaj li se potriveste si trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansati – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in industria de fashion & beauty in cadrul prezentarilor de moda, al sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie. Partener: MALU WILZ – va pune la dispozitia cursantilor kit-urile profesionale de produse de make-up si de skin care pe care se va lucra in cadrul workshop-urilor creative.

Citește și:

HAIRSTYLING

Cursul constituie primul modul de specializare in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hair-dressing. Sub indrumarea top stilistilor GETT’S Artistic Team, participantii descopera ultimele tendinte in coafura si styling profesional, invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut si isi formeaza mana realizand o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practica in cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate.

In aprilie incepem oficial inscrierile pentru cea de-a sasea editie a cursurilor after work. Suntem nerabdatori sa cunoastem si sa urmarim evolutia celei mai noi generatii de cursanti care va face parte din comunitatea de viitori profesionisti formata la DallesGO. Experienta de la cursuri este un challenge, profesorii de top isi iau in serios rolul de mentor, continutul cursurilor este foarte actual si raspunde provocarilor de natura profesionala, obiectivul nostru fiind de a ne perfectiona in excelenta pe care o livram cursantilor in fiecare sezon”, declara Cristian Banica, brand manager Universul DallesGO.

Citește și:

Vizualurile din noua campanie Universul DallesGO au fost realizate de unele dintre cele mai creative nume din zona industriilor creative: concept & styling – Ovidiu Buta, make-up – Diana Ionescu, photo – Ionut Staicu. Echipa de creatie a lucrat cu Monika Hederova, model de talie internationala (Yes Model).
Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.

Inscrierile se pot face pana la data de 30 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%.

Citește și:

Inscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711 | Str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II, zona Universitate.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.