Setari Cookie-uri

Dragostea dureaza trei luni - Urmareste-ti pasiunea si inscrie-te la cursul tau preferat

S-a dat startul inscrierilor pentru cele mai cautate cursuri after work din Capitala!

DESIGN INTERIOR – Arh. Irina Neacsu este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioara si vor descoperi tendintele actuale de home & deco.

FOTOGRAFIE

Numele lui Cornel Lazia este mereu in atentia celor captivati de fotografie. Alaturi de Cornel, cursantii se vor initia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica, cursantii vor invata pas cu pas de la un fotograf profesionist cum sa lucreze cu toate setarile aparatului foto si care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand si dezvoltandu-si tehnicile in conditii de studio si outdoor.

Citește și:

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Incepatori – Irina Markovits, cu o bogata experienta ca jurnalist de moda si consultant de stil, ii va indruma pe cursanti in primii pasi pe care acestia ii vor face in lumea modei. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Avansati – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe de profesionisti din industrie, intrand in contact cu cei mai in voga designeri romani, fotografi si fashion editori. In cadrul workshopurilor de stilism, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gandit pentru viitorii stilisti, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc sa aprofundeze acest domeniu.

Citește și:

Timp de 12 saptamani, sunt abordate subiecte despre moda ca industrie, despre felul in care apar tendintele, momentele si designerii importanti ai secolului XX, dar si cum se gandeste un pictorial si un moodboard, cum se lucreaza cu clienti, cum cse construieste look-ul complet al unei persoane de la accesorii si imprimeuri.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.