Setari Cookie-uri

GetWeekend: Cele mai tari evenimente de weekend

In acest weekend avem festivaluri de arta si muzica, teatru si film, competitii sau petreceri care marcheaza finalul verii.

Gradele s-au mai domolit, dar asta nu inseamna ca numarul evenimentelor este mai mic, ba din contra am zice. In acest weekend avem festivaluri de arta si muzica, teatru si film, competitii sau petreceri care marcheaza finalul verii.

Daca vreti sa plecati din Bucuresti, incepand de vineri avem concerte de jazz la Bran. Intr-un decor istoric si cultural-artistic de poveste, melomanii sunt invitati la trei zile de jazz european, de muzica contemporana si baroca.

La Alba Iulia avem weekend cultural, pentru ca se da startul la Festivalul Dilema Veche. Spectacole, literatura, dezbateri, concerte, filme, fotografie, mestesuguri: dilemele vor cuceri Cetatea Alba Carolina timp de trei zile, ca'n povesti.

In Piatra Neamt suntem asteptati la Filmul de Piatra 3.5. Vineri si sambata, pe 30 si 31 august, in curtea Casei Memoriale Calistrat Hogas sunt expozitii de pictura si fotografie, accesorii handmade, prajituri, limonada si alte bunatati pregatite de cei mai simpatici voluntari.

Citește și:

Daca ramaneti in Bucuresti nu aveti de ce sa va para rau, pentru ca orasul "se imbraca" in evenimente faine.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.