Setari Cookie-uri

GetWeekend: Cele mai tari evenimente de weekend

In acest weekend avem festivaluri de arta si muzica, teatru si film, competitii sau petreceri care marcheaza finalul verii.

Parcul Crangasi devine cinema in aer liber. Incepand cu 30 august aici vor rula filme precum "Despre oameni si melci", "Viata lui Pi", "Si caii sunt verzi pe pereti" sau "Condamnat la viata".

Pentru ca vorbim despre filme, cei care nu au fost la Anonimul pot urmari cateva dintre filmele din selectia festivalului la Cinema Studio si Elvira Popescu, intre 30 august si 1 septembrie, cand are loc Restrospectiva Festivalului Anonimul.

Fresh makers, hipsters, swaggers, writers, DJs, MCs, boys, skaters, bikers, rollers, high heads, lazy bones, madams and monsieurs. Adica Street Heros Lucky 13. Are loc la Arenele Romane pe 30 august.

"Summer’s End" Expo & Sale inseamna desene, ilustratii, bijuterii si biciclete personalizate. Nu ratati evenimentul din ultima zi a lunii.

Citește și:

Si tot prima zi din septembrie e inceputul pentru a XXI-a editie a Festivalului International George Enescu care include peste 150 de evenimente programate in perioada 1–28 septembrie 2013, la Bucuresti si alte orase istorice care au legatura cu viata compozitorului.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.