Setari Cookie-uri

Zona de pericol: Brick Mansions

In Detroit, intr-un prezent distopic, case abadonate adapostesc cei mai periculosi criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai rai dintre cei rai, Brick Mansions.

Regia: Camille Delamarre
Scenariul: Luc Besson, Bibi Naceri
Cu: Paul Walker, David Belle, RZA, Catalina Denis
PREMIERA: 25 APRILIE 2014
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM

In Detroit, intr-un prezent distopic, case abadonate adapostesc cei mai periculosi criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai rai dintre cei rai, Brick Mansions. Incapabile sa tina sub control violentele, autoritatile au inchis cartierul cu un zid, sub pretextul ca ar proteja restul orasului de locuitorii din Brick Mansions, degenerati care isi fac singuri legea.

In Brick Mansions doar cel mai puternic supravietuieste. In aceasta comunitate dura, seful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. Dupa un ultim jaf, drumurile lui se intretaie cu cele ale politistului sub acoperire Damien Collier, intrerpretat de Paul Walker. De fapt, cei doi au ceva de impartit din trecut, iar granita dintre justitie si razbunare poate fi foarte usor de trecut.

Citește și:

Pentru Damien, fiecare zi e o lupta impotriva coruptiei si, desi la inceput pare surprinzator, isi gaseste un aliat intr-unul din ultimele suflete curate din Brick Mansions. E vorba de Lino, interpretat de David Belle. Prizonier in jungla imprevizibila si periculoasa din Brick Mansions, Lino se zbate zi de zi ca sa duca o viata cinstita. Justitiar din fire, Lino are ca singur scop binele comunitatii.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.