Setari Cookie-uri

Zona de pericol: Brick Mansions

In Detroit, intr-un prezent distopic, case abadonate adapostesc cei mai periculosi criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai rai dintre cei rai, Brick Mansions.

La prima lor intalnire, diferentele dintre ei se dovedesc atat de mari, incat ideea sa se alieze pare aproape imposibila. Dar, ceea ce-i deosebeste ii apropie si scoate ce-i mai bun din fiecare, mai ales atunci cand Damien si Lino isi dau seama ca au un dusman comun: Tremaine.

Cei doi vin din lumi complet diferite, si drumurile lor nu li s-ar fi intretaiat niciodata. Dar cand Tremaine o rapeste pe iubita lui Lino, lucrurile incep sa escaladeze si un lant de evenimente pline de adrenalina face ca cei doi se vada nevoiti sa actioneze impreuna. Damien accepta cu mari indoieli ajutorul neinfricatului sportiv, fost puscarias, insa amandoi vor incerca sa puna capat unui plat sinistru care ar urma sa distruga intregul oras. Cei doi leaga incet, incet o relatie de prietenie cand isi dau seama ca nu sunt atat de diferiti precum credeau la inceput si, mai ales, cand descopera ca ceea ce se intampla dincoace si dincolo de zidurile cartierului Brick Mansions nu e deloc ceea ce pare la prima vedere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.