Setari Cookie-uri

Tehnicile de eliberare Emotionala si Reprogramarea Matricei Mentale

Oana Sorescu - Primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale.

ECHO-urile noastre ne mentin starile negative, tot acest bagaj emotional pe care-l caram de o viata si care poate avea un efect distructiv asupra fiziologiei noastre. Putem folosi MR pentru a indeparta bagajul emotional, toate aceste pareri negative, convingeri limitative, credinte care nu ne mai servesc si astfel sa ne recapatam sanatatea , bucuria si libertatea.

EFT si MR sunt tehnici ale Psihologiei Energetice care implica meridianele corpului. Diferenta este ca, in timp ce cu ajutorul EFT eliminam energia negativa din evenimentele traumatice trecute, prin intermediul MR transformam efectiv ceea ce s-a intamplat. De data asa, ECHO-ul este de fapt clientul. EFT-ul traditional considera ca amintirile sunt pastrate in sistemul minte-corp, MR le modifica in Matrice. Pentru unele personae, eliminarea energiei negative prin intermediul EFT fara inlocuirea ei cu ceva pozitiv poate crea un vid, MR are deja o imagine noua creata.

Oana Sorescu ne explica: ”Tehnica Matrix Reimprinting este usor diferita. Ca o analogie, EFT este ca privitul unui film, care inainte te deranja, dar privind acest film, raportandu-te altfel la el, acum este bine si acum ai o reactie diferita la el, mai exact Matrix este ca o piesa de teatru, literalmente traiesti amintirea.
De-a lungul timpului, traumele creeaza aceste personalitati, numite de noi ECHO, in care tinem toate aceste traume si toate credintele, precum si tot ceea ce s-a intamplat in acel moment.

Nu este un concept nou, il regasim in psihoterapie, sau in ritualurile samanice. Este un concept similar, doar modul de a rezolva problema e diferit. Pasim inapoi in memorie ca intr-o piesa de teatru, putem regiza ce se intampla. Astfel, la nivelul subconstientului, putem schimba amintirea. Luam o amintire traumatica si o transformam intr-o amintire pozitiva, cu o noua credinta pozitiva. Ne ajuta sa schimbam modul in care interactionam cu lumea, cum ne comportam si cum reactionam in diferite situatii si, desigur, ce cream si ce atragem in viitorul nostru.

Citește și:

De unde traiam o viata foarte stresanta, putem sa traim acum una mult mai fericita si, de asemenea, putem sa ne vindecam. Functioneaza in orice problema, fie ca este o boala, o problema de cuplu, sau o fobie. Orice lucru, unde putem gasi un eveniment declansator si caruia putem sa-i schimbam influenta pentru a ne creea un viitor pozitiv, functioneaza”.

Mai multe informatii despre Tehnicile de eliberare Emotionala si Reprogramarea Matricei Mentale gasiti pe http://eft-mr.ro/

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.