Tehnicile de eliberare Emotionala si Reprogramarea Matricei Mentale

Tehnicile de eliberare Emotionala si Reprogramarea Matricei Mentale

Oana Sorescu - Primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale.

Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016. Cursurile au fost tinute de Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting (Reprogramarea Matricei Mentale) si unul dintre cei 29 Master EFT din lume. Matrix Reimprinting este o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie. Oana Sorescu

Karl Dawson, autor, trainer si inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting sustine cursuri si conferinte peste tot in lume, alaturi de personalitati prestigioase in domeniu, precum Bruce Lipton, Dawson Church, Carol Look si multi altii.

In calitate de trainer, Karl are infiintata Academia EFT&Matrix Reimprinting (EFTMRA) pentru a face noi practicieni si trainer de EFT si Matrix Reimprinting in intreaga lume. La noi in tara, avem publicata lucrarea “Reprogramarea Matricei Mentale prin tehnica Eliberarii Emotionale”, la editura Paralela 45 .

La nivel energetic, corpul este alcatuit din meridiane si centri care interactioneaza cu organele, sistemul imunitar si gindurile noastre, influentindu-ne starea de sanatate fizica si psihica.

Cu ajutorul acestor strategii, fobiile dispar in scurt timp, efectele pe termen lung ale unor traume vechi sint reduse sau eliminate complet, reactiile emotionale exagerate pot fi controlate, iar unele simptome fizice pot fi ameliorate.

Imbinind practicile medicale traditionale cu metodele medicinei si psihologiei occidentale, psihologia energetica va ajuta sa va dominati sentimentele negative, sa ginditi pozitiv, sa va exploatati la maximum potentialul si sa fiti mai eficienti in activitatile cotidiene.

Karl Dawson ne-a explicat ce inseamna EFT dar si Matrix Reimprinting

Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT) se bazeaza pe rezolvarea traumelor si a credintelor negative. Orice problema din viata noastra isi are sursa in evenimente petrecute anterior, in principal in timpul copilariei.

EFT cauta sa inteleaga care este problema, fie ca este o problema de cuplu, o alergie, o fobie, o boala sau o durere, ca mai apoi sa traseze legatura cu momentul care le-a declansat.

Folosind tehnicile EFT, batem aceste puncte meridian pentru a ne conecta cu traumele declansatoare. Prin baterea meridianelor, aceste memorii isi pierd valoarea de trauma.

Asadar, cand ti le vei mai aminti, cand te uiti in urma la aceste momente, in loc sa fie traumatice, ele raman simple amintiri, iar noi ne vom raporta complet diferit la ele in viitor: in situatii similare, vom actiona diferit.

Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale

Reprogramarea Matricei Mentale isi are originile in EFT - instrumentul de autoajutorare folosit pentru a rezolva sau imbunatati orice problema emotionala sau fizica, tipar distructiv ca mod de gandire sau forma comportamentala.

Matrix Reimprinting foloseste aceleasi puncte ca si EFT, care sunt presate in acelasi mod, dar protocoalele sunt diferite. MR se bazeaza pe un numar de principii-cheie.

Primul este teoria fizicii cuantice, potrivit careia toti suntem interconectati printr-un camp energetic unificat, cunoscut ca Matricea. Cele mai dificile experiente de viata sunt pastrate sub forma de imagini in Matrice, ca Holograme Energetice ale Constiintei sau ECHO. Prin intermediul Reprogramarii Matricei Mentale putem interactiona cu aceste ECHO-uri pentru a transforma imaginile din trecut si a le inlocui cu unele pozitive. Acest lucru ne sporeste sanatatea, starea de fericire si bunastarea din prezent.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri