Setari Cookie-uri

Comoara Nationala: Cartea Secretelor

Filmul de actiune al Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, "Comoara NaTional: Cartea Secretelor" reuneste starurile filmului blockbuster din 2004

Filmul de aciune al Walt Disney Pictures i Jerry Bruckheimer Films, "Comoara Naional: Cartea Secretelor" reunete starurile filmului blockbuster din 2004 (care a acumulat incasri totale, la nivel mondial, de 347.451.894 de dolari)- NICOLAS CAGE, JON VOIGHT, HARVEY KEITEL, DIANE KRUGER i JUSTIN BARTHA--alturi de productorul JERRY BRUCKHEIMER i regizorul JON TURTELTAUB. Pentru aceast a doua "Comoar naional", povestea se extinde la nivel mondial, aducand in distribuie noi membri: ED HARRIS i HELEN MIRREN.

Pentru Ben Gates (Nicolas Cage), istoria nu este doar o inregistrare arid a ceea ce s-a petrecut intr-un trecut indeprtat, pe jumtate uitat... Pentru el, istoria este vie, vital i, uneori, ofer chiar posibilitatea de a gsi comori extraordinare. Dup uluitoarea sa descoperire a comorii Cavalerilor Templieri, Ben a devenit cel mai celebru vantor de comori al lumii... dei el prefer termenul de "protector de comori". In "Comoara Naional: Cartea Secretelor", Ben i tatl su, profesorul universitar Patrick Gates (Jon Voight), sunt zguduii de descoperirea unei pagini de mult pierdute din jurnalul asasinului lui Lincoln, John Wilkes Booth. Jurnalul a fost gsit asupra lui Booth, dup ce acesta a fost ucis, ins cateva pagini fuseser rupte din el i nu au mai fost gsite niciodat... pan acum. In mod surprinztor, informaiile de pe pagina gsit par s il implice pe un strmo al lor, Thomas Gates, care ar fi conspirat pentru asasinarea Preedintelui Lincoln.

Ben trebuie s colaboreze cu fosta lui iubit, arhivist specializat in istoria Americii, Abigail Chase (Diane Kruger), i partenerul su, un geniu tehnic, Riley Poole (Justin Bartha), intr-o aventur care strbate intregul glob, intersectand periculos locuri retrase, sacre, din Washington, D.C., Paris, Londra i continentul american.

Pe msur ce Ben, Patrick, Abigail i Riley descoper cu meticulozitate indicii care amenin s le intoarc pe dos istoria i propria via, cutarea adevrului istoric se lrgete, transformandu-se intr-o cutare a celor mai misterioase i mai bine pzite cri de pe planet, ajungand de aici la o celebr comoar mitic. Spre consternarea lui Patrick, Ben invoc o arm secret - formidabila lui mam i fosta soie a lui Patrick, profesorul de lingvistic Emily Appleton (Helen Mirren) - care nu a mai vorbit cu Patrick de 32 de ani. Ea este prins rapid de intrig, ins echipa nu este singura care o urmrete. Omul care i-a atras atenia lui Ben asupra paginii pierdute, Mitch Wilkinson (Ed Harris), are i el o istorie de familie de dezvluit. Ins ambiiile lui sunt mai puin nobile decat gsirea unei comori i vor declana o inevitabil coliziune mortal cu ceilali, in efortul disperat de dezvlui secretele ascunse dincolo de pagina de jurnal pe jumtate ars, care ine de trecutul Americii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.