Setari Cookie-uri

Comoara Nationala: Cartea Secretelor

Filmul de actiune al Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, "Comoara NaTional: Cartea Secretelor" reuneste starurile filmului blockbuster din 2004

Un alt actor care s-a intors pentru “Comoara Naional: Cartea Secretelor”, in rolul agentului special FBI Sadusky, a fost Harvey Keitel, care avea s profite de ocazie i s exploreze mai atent acest personaj, un om de aciune neobosit, loial atat fa de lege, cat i fa de Francmasonerie.

In sfarit, distribuia filmului “Comoara Naional: Cartea Secretelor” a primit i doi membri noi, de excepie. Realizatorii au stat cu pumnii strani cand i-au propus rolul Emily Appleton lui Helen Mirren, una dintre cele mai celebre i mai apreciate actrie din lume (i, de curand, catigtoarea Premiului Oscar pentru rolul titular, Elisabeta a II-a din “The Queen”). "Ne pregteam de ceva vreme s o abordm pe Helen, gandindu-ne la incredibilele ei realizri,” comenteaz productorul executiv Mike Stenson. “De mult doream s lucrm cu Helen, dar mai intai am vrut s ne asigurm c avem un rol complet finisat pentru ea in scenariul de la 'Cartea secretelor'. Pan cand am reuit noi acest lucru, trecuse deja o sptman de cand Helen primise Oscarul pentru 'The Queen', aa c i-am trimis materialul in cel mai prost ales moment posibil, in ceea ce privete disponibilitatea ei de a citi scenariul sau de a incheia un contract cu noi. In realitate ins, Helen s-a purtat cum nu se poate mai firesc, ca i cum nimic nu s-ar fi intamplat, dei abia catigase un Oscar.”

Dup cum spune Mirren: “Mi-a plcut grozav primul film 'Comoara naional'. Mi s-a prut inteligent i foarte amuzant. Prezinta istoria intr-o manier vie, ceea ce este intotdeauna un lucru bun. Personal, ador documentarele istorice, pentru c intotdeauna m poart inapoi in istorie, iar acest film mi s-a prut o manier foarte amuzant de a face acest lucru.”

Lui Mirren i-a plcut ideea de a juca rolul mamei lui Ben Gates, Dr. Emily Appleton, datorit inteligenei i forei personajului. “Emily este un expert de inalt nivel in descifrarea limbilor strvechi, ceea ce se potrivete perfect in ADN-ul acestei familii, cci i Patrick, i Ben sunt tipi aventuroi, obsedai de istorie. Dar Emily a rezistat in faa ideii de a porni la vantoare de comori, considerand c este o pierdere de timp, energie i bani. Ea nu l-a mai vzut pe Patrick de 32 de ani, de la divorul lor. Imediat ce se intalnesc ins, cei doi incep s polemizeze ca i cum s-ar fi oprit abia in urm cu 30 de secunde.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.