Setari Cookie-uri

Comoara Nationala: Cartea Secretelor

Filmul de actiune al Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, "Comoara NaTional: Cartea Secretelor" reuneste starurile filmului blockbuster din 2004

Jon Voight a fost i el dispus s se lase atrase in primul su rol dintr-un sequel, cu “Comoara Naional: Cartea Secretelor”. Intr-adevr, rolul lui Patrick din “Cartea secretelor” este o extindere considerabil a celui din primul film, implicand complet personajul in aventur, ba chiar i in povestea de dragoste din intriga principal. “Patrick inc este un profesor care muncete din greu,” explic Voight, “dar, dup ce a gsit Comoara Templierilor, poate c poart nite cmi mai ca lumea.

Relaia lui cu Ben este acum solid, cei doi s-au bucurat de ceva celebritate i programul lor de prelegeri este foarte incrcat. Dar cand Mitch Wilkinson apare cu pagina pierdut din jurnalul lui Booth, care pare s il implice pe Thomas Gates, strbunicul lui Patrick, aceast situaie amenin intreaga motenire a familiei i declaneaz aventura.”

Ali actori care s-au intors pentru aceast continuare sunt Diane Kruger i Justin Bartha, care, in rolurile lui Abigail Chase i Riley Poole, au descoperit Comoara Templierilor impreun cu Ben Gates, in primul film. “Cred c primul film a fost un succes pentru c a luat acea istorie de care toat lumea a auzit i a pus-o intr-o lumin nou, cu aventuri i vantori de comori,” spune Kruger, actri de origine german. "Am fost surprins s vd succesul de care s-a bucurat 'Comoara Naional' in Europa i in restul lumii, avand in vedere c tema lui este din istoria Americii, ins cred c vantorile de comori atrag mult lume. Am fost incantat de ideea c al doilea film ajungea in locaii precum Londra i Paris, fiindc orice spectator din lume se poate simi astfel mai implicat in poveste".

“In finalul primului film, i-am lsat pe Ben i Abigail indrgostii, pe punctul de a forma un cuplu. Al doilea film incepe cand cei doi se despart,” continu Kruger. "Abigail este curator la muzeu, deci pentru ea faptele sunt mai importante decat presupunerile. Cred c asta este una dintre problemele pe care le are cu Ben. Ea e mai raional, mai realist, mai puin dispus s renune la tot i s plece intr-o nou vantoare de comori.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.