Setari Cookie-uri

Comoara Nationala: Cartea Secretelor

Filmul de actiune al Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, "Comoara NaTional: Cartea Secretelor" reuneste starurile filmului blockbuster din 2004

Cage & Co se intalnesc din nou, cu adugiri de excepie

Pe tot parcursul carierei sale de inalt inut, pline de mari succese, Nicolas Cage nu a mai jucat niciodat intr-un sequel... pan la “Comoara Naional: Cartea Secretelor”. Dar Cage s-a simit atat de bine in timpul filmrilor pentru prima parte, incat a acceptat bucuros propunerea de a relua rolul lui Ben Gates. “In trecut, m-am ferit s joc in sequel-uri, pentru c nu mi-a plcut foarte tare ideea de a m repeta. Dar, in acest caz, am simit c fiecare episod va fi o nou aventur, cu noi posibiliti, datorit personajului Ben Gates, care este un soi de detectiv istoric."

“M-am simit foarte bine lucrand la primul film,” confirm Cage. “Martin Sheen mi-a spus candva c tot ce conteaz este dac i-au plcut sau nu oamenii cu care lucrezi, ca i locul in care lucrezi. Sunt de acord.”

Ben Gates a fost nu doar un rol pe care Cage l-a jucat cu plcere, ci i un personaj cu care, intr-o anumit msur, a ajuns s se identifice in primul film. “Ca i Ben, imi place in mod real s ajung in locuri istorice, in locuri unde s-au produs evenimente care au o anumit relevan, o anumit greutate. E aproape ca i cum ai cltori in timp i ai absorbi vibraiile trecutului. Cred c am acest lucru in comun cu Ben Gates, care pare s fie foarte interesat de lucruri vechi, care au un trecut i o anumit demnitate a trecerii timpului.”

Cage a savurat dihotomia pe care se bazeaz Benjamin Gates. “Ben este o persoan demodat, in sensul c nu bea i nu fumeaz, dar vede lucrurile foarte clar cand este vorba despre ce e bine i ce e ru. Paradoxul este c e un soi de infractor, dar intr-un sens bun. El face orice trebuie, e gata s ii asume riscuri i, dac este nevoie, s fure chiar i Declaraia de Independen, s il rpeasc chiar i pe Preedintele SUA, pentru a reui s fac ceea ce simte el c ar fi bine. Cred c tocmai de aici apare umorul filmului. El e gata s intre pe furi in Casa Alb i in Palatul Buckingham, unde s rscoleasc prin biroul Reginei Elisabeta. Cred c Ben triete o mic "injecie de adrenalin" cand face asta. i, in acelai timp, e un soi de cavaler al zilelor moderne. Exist un moment cand incalc legea, dar ia aceast decizie pe cont propriu.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.