Setari Cookie-uri

Photoshop Loveste din Nou!

Trasaturi faciale de nerecunoscut, ten plasticizat, multe kilograme si riduri in minus, centimetri in plus in inaltime, picioare interminabile si o misiune clara impotriva formelor voluptoase... cam acestea ar fi cele mai recente nazbatii ale programului Photoshop. Cine sunt protagonistele? In ultimele luni, unele dintre cele mai celebre actrite si cantarete internationale au fost victimele schimbarilor de look... care au avut loc nu in saloanele de infrumusetare, ci in programele de editare.

Trasaturi faciale de nerecunoscut, ten plasticizat, multe kilograme si riduri in minus, centimetri in plus in inaltime, picioare interminabile si o misiune clara impotriva formelor voluptoase... cam acestea ar fi cele mai recente nazbatii ale programului Photoshop. Cine sunt protagonistele? In ultimele luni, unele dintre cele mai celebre actrite si cantarete internationale au fost “victimele” schimbarilor de look... care au avut loc nu in saloanele de infrumusetare, ci in programele de editare.

Jessica Alba
- Desi a devenit mamica in acest an si a reusit sa scape de kilogramele in plus in timp record, Jessica nu a scapat de procesul retusarii. Acum o luna, bautura Campari prezenta un set incendiar de reclame, reclame care o infatisau pe celebra actrita in ipostaze sexy, prezentand un corp minunat – atat de minunat, incat era incredibil ca posesoarea devenise mamica in urma cu cateva luni. La doar cateva zile de la aparitia reclamelor Campari, o multime de site-uri despre celebritati prezentau poze din timpul sedintelor foto Campari – diferenta fiind ca al doilea set de poze era neprelucrat in Photoshop. Diferentele? Cativa centimentri in minus in inaltime, multi centimetri in plus pe solduri, talie, brate, coapse si picioare si genunchi complet diferiti.. in cazul Jessicai neretusate. Mai mult, Jessica cea prelucrata avea un bust mai generos si mai multe oase la vedere. Pentru poze comparative, click aici.

Britney Spears – In materialele promotionale pentru noul ei album Circus, printesa muzicii pop este de nerecunoscut. In cazul ei, nu corpul este cel care a suferit modificari majore, ci trasaturile faciale sunt foarte diferite – iar rezultatele Photoshopului, spun unii, aduc mai mult cu... Jessica Simpson decat cu Britney. Pentru poza, click aici.

Beyonce este una dintre cele mai voluptoase artiste de la Hollywood - mai mult de atat, Beyonce declara permanent ca este foarte madra de formele ei feminine si rotunde, de soldurile ei late si de coapsele sanatoase, pe care si le etaleaza permanent in tinute mulate pe scena (pentru poze, click aici). Desi o lume intreaga stie ca Beyonce are ceva mai mult de 55 de kilograme, coperta revistei Elle din luna ianuarie 2009 infatiseaza o Beyonce mult mai slaba, deloc “bootylicious” si mult prea retusata – pentru poze, click aici. In ultimele luni, cea mai mare controversa care a avut-o in centrul atentiei pe artista R&B a fost legata de un alt caz Photoshop: Beyonce a aparut in reclamele produselor L’Oreal... cu un ten mult mai alb, iar celebra firma de cosmetice a fost acuzata ca a albit in mod intentionat tenul cantaretei de culoare. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.