Setari Cookie-uri

Photoshop Loveste din Nou!

Trasaturi faciale de nerecunoscut, ten plasticizat, multe kilograme si riduri in minus, centimetri in plus in inaltime, picioare interminabile si o misiune clara impotriva formelor voluptoase... cam acestea ar fi cele mai recente nazbatii ale programului Photoshop. Cine sunt protagonistele? In ultimele luni, unele dintre cele mai celebre actrite si cantarete internationale au fost “victimele” schimbarilor de look... care au avut loc nu in saloanele de infrumusetare, ci in programele de editare.

Mel B – Fosta componenta a trupei Spice Girls are o noua ocupatie: fotomodel de lenjerie intima, sexy si decoltata. Desi Mel arata senzational in costum de baie pe plaja, cei care au realizat reclamele la lenjerie au decis sa subtieze in mod inestetic si inutil corpul cantaretei. Zona retusata? Soldurile si coapsele, care au pierdut, pe langa forma apetisanta si sexy, prea multi centimetri. Pentru poze comparative, click aici.

Adriana Lima
- Desi este una dintre cele mai superbe femei din lume, Adriana nu e nici ea neatinsa de Photoshop. Si pentru ca atunci cand pozezi in lenjerie intima nu ai niciodata sanii suficient de mari, suficient de perfecti sau de rotunzi, supermodelul brazilian a suferit o interventie digitala de marire a sanilor, de la cupa C la cupa E. Pentru poza cu sanii mariti ai Adrianei, click aici.

Desi fenomenul Photoshop a luat avant in ultimele luni, rezultand o adevarata avalansa de celebritati prelucrate, perfecte (ireale), cu chipuri tineresti si forme perfect tonifiate si ideal proportionate (in mod artificial), au existat si cateva editoriale care au surprins prin... lipsa Photoshopului.

Danielle Lloyd
- Desi are cu multe kilograme in plus fata de zilele in care se prezenta la concursurile de frumusete si desi are in portofoliu titlurile de Miss Anglia si Miss Marea Britanie, modelul glamour refuza insistentele diverselor reviste de a apela la programele de editare digitala, preferand sa isi arate corpul natural, real si cu mici imperfectiuni atunci cand pozeaza in bikini. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.