Setari Cookie-uri

Photoshop Loveste din Nou!

Trasaturi faciale de nerecunoscut, ten plasticizat, multe kilograme si riduri in minus, centimetri in plus in inaltime, picioare interminabile si o misiune clara impotriva formelor voluptoase... cam acestea ar fi cele mai recente nazbatii ale programului Photoshop. Cine sunt protagonistele? In ultimele luni, unele dintre cele mai celebre actrite si cantarete internationale au fost victimele schimbarilor de look... care au avut loc nu in saloanele de infrumusetare, ci in programele de editare.

Kate Hudson – Fiica lui Goldie Hawn refuza sa fie retusata atunci cand pozeaza pentru o revista, la fel cum refuza categoric sa opteze pentru implantul de silicon pentru a se incadra in trend-ul “bustului impresionant” promovat la Hollywood. Astfel, Kate nu s-a sfiit sa isi arate bustul care poarta cupa A la sutien intr-o rochie cu decolteu adanc, fara a fi intimidata de multimea vedetelor mai inzestrate sau de cele care nu spun “Nu” operatiilor estetice. Pentru poze, click aici.

Kristen Bell - O alta vedeta care prefera sa pozeze in ipostaze sexy si in costumatii minuscule este vedeta din Heroes, Kristin Bell. Desi nu este bronzata perfect uniform si nici nu are picioare de manechin, blonda Kristin refuza sa fie retusata si prefera sa se arate asa cum e ea, in loc sa opteze pentru o imagine falsa, intangibila si plasticizata. Pentru Kristin neprelucrata, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.