Setari Cookie-uri

Photoshop Loveste din Nou!

Trasaturi faciale de nerecunoscut, ten plasticizat, multe kilograme si riduri in minus, centimetri in plus in inaltime, picioare interminabile si o misiune clara impotriva formelor voluptoase... cam acestea ar fi cele mai recente nazbatii ale programului Photoshop. Cine sunt protagonistele? In ultimele luni, unele dintre cele mai celebre actrite si cantarete internationale au fost victimele schimbarilor de look... care au avut loc nu in saloanele de infrumusetare, ci in programele de editare.

K ate Beckinsale - Nu doar vedetele cu reputatie de femei voluptoase sunt prelucrate in programele de editare. Revista Elle, care este necrutatoare cu formele “in plus” ale vedetelor ce apar pe coperta a decis ca vedeta in varsta de 35 de ani ar avea nevoie de o multime de imbunatatiri: cativa centimetri in plus in inaltime, o talie si mai subtire, solduri mai inguste, coapse reduse si picioare mai lungi. Pentru poze comparative, click aici.

Kate Winslet
este una dintre putinele actrite care militeaza impotriva retusarii si pledeaza pentru naturalete – cu toate acestea, Kate a aparut pe coperta si in interiorul revistei Vanity Fair din luna decembrie 2008 cam schimbata: mai slaba, mai tonifiata, fara vreun rid si cu un ten absolut perfect. In urma publicarii pozelor, Kate a fost bombaradata cu critici, pe motivul ca pozele pareau a fi retusate, mai ales ca in urma cu 5 ani, Kate regreta oficial ca i se “topisera” digital cam 13 kilograme atunci cand a pozat in revista GQ. Desi actrita a declarat ca este furioasa din cauza noilor acuzatii si ca este, de fapt, intr-o forma excelenta, un specialist renumit a analizat pozele din Vanity Fair, constatand ca exista cel putin 10 diferente intre Kate cea reala (pentru poza, click aici) si Kate cea prelucrata (pentru poze, click aici).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.