Setari Cookie-uri

Magia neagra: Sunteti cumva victima unui blestem?

Va simtiti fara energie? Nu reusiti sa luati decizii? Va sperie orice mica dificultate? Va blocheaza ceva cand incercati sa faceti ceea ce va doriti? Sau dimpotriva, faceti lucruri pe care nu le vreti? Aveti senzatia ca luptati impotriva propriei persoane? V-ati gandit ca poate sunteti victima unui blestem?

Asadar, inevitabil, pot micsora atat nivelul meu de energie, cat si pe al celorlalti, pur si simplu concentrandu-ma pe ceea ce nu este posibil, pe ceea ce nu suntem capabili sa facem; ba mai mult, ma pot convinge ca nu sunt in stare sa fac ceva ce mi-ar fi la indemana si pot fi asa de prins de problema incat sa nu vad solutia care este evidenta.

Daca lucrurile stau asa, veti vedea ca totul poate fi diferit fata de ceea ce ati crezut la inceput: anume ca nu este nevoie sa fii vrajitor pentru a arunca un blestem si ca pentru a distruge psihic o persoana nu e nevoie de cine stie ce ritual magic, ci ajunge sa o convingi ca are limite pe care de fapt nu le are. Odata ce a crezut aceasta, blestemul va continua sa actioneze devenind din ce in ce mai puternic:

-Ati avut o idee fantastica, dar imediat ce ati povestit-o unui prieten, acesta v-a descurajat in toate felurile sustinand ca nu va functiona niciodata si voi ati lasat-o balta? Tocmai ati fost blestemat.

-Ati gresit tema la matematica sau ati alunecat in timp ce jucati fotbal, iar cineva v-a spus ca nu sunteti buni la cifre sau la sport si voi ati renuntat pentru totdeauna? Ati fost blestemat.

-Continuati sa faceti ceea ce fac toti(in orice domeniu), chiar daca nu obtineti rezultate, pentru ca ati fost invatati ca acela este singurul mod posibil? Ati fost blestemat.

Nu voi continua cu exemple, pentru ca fiecare dintre voi poate gasi cate vrea. Este suficient sa va amintiti aceasta regula simpla: tot ceea ce indreapta atentia spre negativ si spre ceea ce nu este posibil ne micsoreaza energia si cu cat aceasta este mai redusa, cu atat vedem mai putine posibilitati, creand un cerc vicios care se inchide cu renuntarea totala. Plecand de la aceasta idee, este clar ca suntem toti victimele unui numar infinit de blesteme. Desi este trist de mentionat, acestea nu au fost lansate de un vrajitor rau si diabolic, ci de persoane care in aparenta ne vor binele. Si mai trist este ca, majoritatea acestor blesteme au inceput sa-si faca efectul pe cand eram vulnerabili si credeam tot ce ne spuneau parintii, profesorii, preotii…

Este inutil sa mai spun ca aceste “vraji” devin din ce in ce mai puternice in timp si veti gasi din ce mai multe motive pentru a considera “reale” limitele impuse de blestem deoarece creierul cauta mereu confirmari. Prin urmare veti incepe indubitabil sa transmiteti altora propriile voastre limite creand astfel un lant fara sfarsit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.