Setari Cookie-uri

Intelegi cu adevarat ce inseamna iubirea de sine?

Rasuna ca un ecou in ultima vreme in cultura noastra. O vezi la televizor si auzi despre ea la radio. Citesti despre ea pe internet si in materialele de media. Peste tot dainuie acelasi indemn, ca pentru a ajunge la o viata implinita e necesar sa te iubesti pe tine mai intai. Pentru a putea sa iubesti pe altcineva , trebuie sa inveti sa te iubesti mai intai pe tine. Acest lucru este cat se poate de adevarat. Insa ce inseamna mai exact aceasta fraza si cum poti sa ajungi la iubirea de sine?

Daca simti ca rezonezi pe undeva cu acest mesaj, daca experimentezi insatisfactie in viata ta, e timpul sa explorezi ce relatie ai cu tine. Apoi sa incepi sa o imbunatatesti, pas cu pas pentru a ajunge sa traiesti viata pentru care ai fost creata.

Care sunt rezultatele iubirii de sine?

Iti poti descoperi sufletul pereche
Poti ajunge sa ai slujba pe care intotdeauna ti-ai dorit-o
Sa observi ca oamenii sunt mai draguti cu tine
O noua viziune, mai luminoasa si mai pozitiva asupra vietii
Poti ajunge chiar sa renunti la fumat! ( Fumatul reprezinta un simbol al negarii iubirii de sine)
Poti sa te trezesti cu o noua energie vitala care te ajute sa treci prin viata cu intelepciune
Poti ajunge la constientizarea tuturor lucrurilor nesanatoase din viata ta ( dieta, prieteni, obiceiuri).
Iti poti vindeca inima ranita si viata

Daca simti ca rezonezi cu mesajul meu pentru tine, te invit sa pornesti in calatorie, alaturi de mine si iti inchin oda mea, pentru ca in genere, suntem una si aceeasi, Femeie!
Indragosteste-te de tine! Cum sa redevii femeia autentica si increzatoare

Aminteste-ti ca o dragoste profunda se odihneste in interiorul nostru. Aceasta dragoste este independenta de dorinte, ganduri si opinii, rau sau bine, care ne-au fost oferite. Este o dragoste gentila care accepta si nu judeca, este spontana si jucausa, curajoasa si curioasa. Intotdeauna ne incurajeaza si intotdeauna evolueaza. Aceasta dragoste poate fi descoperita doar prin oprirea zgomotului din jurul nostru, venind catre noi in liniste, meditatie sau rugaciune. Daca asculti cu atentie vei auzi murmurele vocii tale interioare care tanjeste dupa adevaratul tau sine. Ai ocazia sa atingi o profunda intelegere , apreciere si acceptare a sinelui, cu partile sale luminoase si partile intunecate. Important este sa-ti dai voie sa auzi aceasta voce, sa te opresti din cand in cand zgomotul rutinei, si sa o primesti cum se cuvine, in liniste.

Aminteste-ti ca doar cand suntem capabili sa ajungem la aceasta parte din noi, sa ajungem la dragostea de sine, putem incepe sa-i iubim pe ceilalti pe deplin. Dragostea pentru ceilalti este manifestarea dragostei pentru tine. Nu putem iubi pe altcineva mai mult decat ne iubim pe noi insine. Viata este o oglinda. Daca vrei sa vezi cum arata iubirea ta fata de tine, uita-te in ce fel ii iubesti pe ceilalti. Daca vrei sa vezi cum arata iubirea ta pentru ceilalti priveste la cum arata iubirea pentru tine. Calatoria ta pentru dragostea de sine, poate incepe chiar de astazi. Pune piatra de temelie pentru visurile tale. NU lasa viata sa treaca pe langa tine!


‘’Indragosteste-te de tine’’- C. M

Pe curand!
Cristina Miculete
Autor, trainer dezvoltare personala, Life coach
www.artafeminina.ro
www.ladypersonality.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.