Setari Cookie-uri

Intelegi cu adevarat ce inseamna iubirea de sine?

Rasuna ca un ecou in ultima vreme in cultura noastra. O vezi la televizor si auzi despre ea la radio. Citesti despre ea pe internet si in materialele de media. Peste tot dainuie acelasi indemn, ca pentru a ajunge la o viata implinita e necesar sa te iubesti pe tine mai intai. Pentru a putea sa iubesti pe altcineva , trebuie sa inveti sa te iubesti mai intai pe tine. Acest lucru este cat se poate de adevarat. Insa ce inseamna mai exact aceasta fraza si cum poti sa ajungi la iubirea de sine?

Plangerea ranilor emotionale pe care le-ai capatat in copilarie
Realizarea ca lasand emotiile sa vina la suprafata este un pas major in vindecare
Inceperea unui curs de specializare sau sa-ti urmezi o pasiune demult ingropata
Inceperea unui nou program de exercitii fizice
Mersul in sfarsit la doctor pentru un examen fizic
Incepi sa mergi la terapie sau sa lucrezi cu tine pentru ca te simti nefericita

Te iubesti pe tine atunci cand esti capabila sa traiesti in prezent in loc sa te ingrijorezi pentru viitor sau sa agoniezezi in legatura cu trecutul. Cand traiesti in prezent , nu exista loc pentru groaza; realizezi ca te judeci aspru si te opresti. Inveti sa te focusezi pe altceva decat sa te simti vinovata si cu regrete. Crezi cu adevarat ca esti o persoana decenta si ca ai un dar de impartit lumii. Ajuti pe altcineva care este mai nefericit decat tine. Poti accepta ca nu esti perfecta si niciodata nu vei fi, si asta este perfect. Ajungi sa fii in pace cu tine insati, cu toate aspectele fiintei tale. Ajungi sa vezi in sfarsit ca faci parte dintr-o lume frumoasa.

Cred cu tarie ca nici o femeie nu ar trebui sa traiasca fara sa se indragosteasca de propria sa persoana, si odata invatata aceasta lectie vei reduce semnificativ suferinta din viata ta. Vei ajunge intr-un timp de doua ori mai scurt la indeplinirea obiectivelor din viata ta si la a trai dragostea pe care o doresti.

Si totusi de ce e esential sa te iubesti?

Pentru ca lipsa iubirii de sine reprezinta cel mai mare blocaj in calea fericirii personale.
Pentru ca lipsa iubirii de sine te blocheaza in a atrage partenerul ideal pentru o relatie romantica sanatoasa.
Pentru ca lipsa iubirii de sine este sursa comportamentului adictiv si autodistructiv care cu siguranta nu iti serveste.
Pentru ca lipsa iubirii de sine iti poate bloca sanatatea , prosperitatea si relatiile interpersonale.
Sa ajungi sa te iubesti pe tine insati este o calatorie necsesara pentru fiecare dintre noi. Nu degeaba mi-am petrecut doi ani de zile pentru a scrie mesajul meu pentru tine: ‘’Indragosteste-te de tine’’! Am pus tot sufletul in aceasta carte pe care am scris-o pentru toate femeile, din orice generatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.