Setari Cookie-uri

Cat mai este pana in 1957 ?

Unul dintre cei mai mari cineasti ai Romaniei, Ion Popescu Gopo, castiga in anul 1957 premiul Palm D'Or pentru cel mai bun scurtmetraj in cea de 10-a editie a premiilor oferite la Cannes.

Foto: Cristi Duminecioiu Dintre bijuteriile etalate in seara evenimentului trebuie sa retinem cerceii si inelul Dianei Dumitrescu ca fiind piese de mare spectacol, cerceii Andreei Raicu – cu adevarat superbi, bratarile Monicai Barladeanu, lantisorul Malvinei Cervenski perfect accesorizat tinutei, cerceii Catalinei Grama si ai Danei Rogoz, precum si accesorizarea controversatei Iulia Albu.

Foto: Cristi Duminecioiu

Un cuvant de apreciere si pentru Ioana Blaj care a ales sa poarte ametist pe langa diamante, Gabriela Popescu care a purtat safire, Diana Dumitrescu pentru ca a ales bijuterii cu un usor aer vintage, Adina Alexandra Ursache pentru piatra lunii, Adei Condeescu pentru cerceii cu diamante cognac sau Luiza Parvu pentru ca a optat pentru o piatra naturala – onix.

Trebuie salutat curajul Simonei Stoicescu de a opta tocmai pentru chihlimbar. A ales spre purtare niste bijuterii adorabile.

Citește și:

Dincolo de toate acestea, am vazut si nefiresc de multe accesorizari saracacioase, de trista inspiratie ori altele lipsind cu desavarsire. Lasand la o parte invitatele care vorbeau de glamour-ul serii, dansele afisandu-si in cel mai fericit caz minione crucifixuri, am vazut si tinute vestimentare de exceptie, insa slab exploatate din punctul de vedere al accesorizarii.

De la acestea din urma si pana la stralucirea unui eveniment ceva mai vestic, corespondent al Premiilor Gopo, multe dintre vedetele de la noi si ce e mai trist multe doamne din lumea buna, nu s-au identificat, inca, cu un stil propriu din punct de vedere vestimentar si al accesoriilor. Pentru toate acestea si pentru toate cele care nu sunt sigure de alegerea efectuata inaintea unui eveniment de o asemenea amploare, pot merge pe mana si indicatiile unor stilisti; multe dintre celebritatile care pasesc pe covorul rosu al Oscarurilor o fac. Noi de ce am crede ca suntem mai putin priceputi de atat?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.