Setari Cookie-uri

Rasul, cheia catre o viata de cuplu armonioasa

O parte semnificativa a mariajelor din ziua de astazi ajung sa se destrame.

Castigul implicit al unei atitudini de acest fel consta in imbunatatirea starii de spirit si creste stima de sine. Cum se imtampla acest fapt? O relationare armonioasa si vesela cu partenerul creaza echilibru intern si multumire in raport cu propria persoana. Pe masura ce practicam detensionarea situatiilor incordate, evitam implicit acumularea frustrarii si consumul nervos inutil. Cuplul isi pastreaza astfel vitalitatea, spontaneitatea, spiritul ludic. O relatie de cuplu in care se rade, este o relatie sanatoasa.
Cercetatorii s-au intreabat de-a lungul timpului despre ce anume discuta cuplurile fericite? Dr Erina Lee, Senior Research Scientist afirma ”in relatiile fericite cuplurile se angajeaza foarte mult in comunicare, folosesc conversatia pentru a vorbi despre viata lor de zi cu zi, ca de exemplu ce a fost interesant si demn de povestit cat timp nu au fost impreuna peste zi si despre planuri de viitor. Comunicarea de zi cu zi devine inima realtiei lor si un mod de a relationa in sine. Ei au de asemenea si multe momente umoristice”

Citește și:

Asadar comunicarea, rasul si atitudinea optimista constituie ingredientele unei relatii de cuplu fericite. Desi uneori e mai simplu sa ne intristam decat sa ne amuzam, sa nu uitam ca avem la indemana secrete mici cu efecte miraculoase care folosite constant, aduc frumusete vietii noastre in doi.
Daca a trecut ceva timp de cand ai ras ultima oara, te astept sa ne relaxam impreuna la atelierele de terapie prin ras in fiecare joi incepand cu 18.30. Mai multe detalii pe www.facebook.com/centrulmandarin

Monica Adriana Burcea,
Psihoterapeut, trainer formator
Centrul de Terapie prin Ras Mandarin

Featured foto by Olesya Kuprina via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.