Setari Cookie-uri

Totul despre marirea sanilor cu grasime proprie

Injectarea cu grasime proprie a fost de-a lungul timpului un subiect extrem de discutat, existand inca de la inceput ideea ca aceasta este pretioasa si nu trebuie irosita.

Foto: Shutterstock

Recoltarea grasimii trebuie facuta fara ca aceasta sa fie traumatizata, fiind excluse instrumente precum laserul, aparate cu vibratii sau care folosesc ultrasunete. Pasul urmator este acela al prepararii prin tehnici speciale ce pastreaza intact potentialul de supravietuire al celulelor cu pana la 70%. Pasul final este cel al reinjectarii cu ajutorul unor instrumente si proceduri speciale ce garanteaza rezultate durabile in timp si aici ma refer la ani de zile. Fesele, sanii sau fata capata o forma noua si implicit imbunatatita ce se mentine”, a declarat chirurgul estetician Calin Dobos.

Fara cicatrice la nivelul sanilor

Prima conditie in demararea procedurii de reinjectare a propriei grasimi este determinata de necesitatea existentei unei zone donatoare pe abdomen, talie, coapse. Interventia presupune doua etape: prima este cea de recoltare a grasimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare in sani.

Citește și:

"De cand s-a standardizat tehnica injectarii, se pot injecta cantitati mai mari de grasime inclusiv in san. La nevoie tehnica se poate repeta dupa cateva luni. Metoda de marire a sanilor cu propria grasime se face sub anestezie generala. In cazul acestei interventii NU exista cicatrici ci doar cateva mici intepaturi care dispar foarte repede.”, precizeaza chirurgul estetician.

Principalul avantaj al acestei proceduri il constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, exculuzandu-se astfel injectatea unor substante straine in organism si deci eliminarea riscul de respingere a substantei, de unde si marirea sanilor in mod natural.

Recuperarea dupa operatie este conditionata de suprafata asupra careia s-a intervenit, durerea aparuta fiind similara cu febra musculara. Insa, in majoritatea cazurilor aceasta cedeaza cu ajutorul calmantelor obisnuite, dupa 2-3 zile de la interventie.

Citește și:

Pretul unei interventii variaza in functie de aria de lipoaspiratie. De exemplu in cazul unei lipoaspiratii de talie (de sub sani pana la pubis - in fata, si de la sutien pana la fese - in spate) impreuna cu o lipoaspiratie de coapse (intern, extern) plus reinjectarea in fese si sani poate ajunge la pretul de 2200 euro. Acesta include corsetul, controale periodice, internarea, pansamentele.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.