Setari Cookie-uri

Cum sa amenajam gradina, conform regulilor Feng Shui?

Feng Shui este stiinta amenajarii unei locuinte in vederea armonizarii cu mediul inconjurator si energiile acestuia.

Putem imparti cheltuiala pe o durata mai mare de timp fiind astfel mai usor de suportat. De cele mai multe ori, proprietarii de gradini continua sa le adauge elemente an de an, spre exemplu vad la o cunostinta o floare superba si vor ca de la anul sa o planteze si in gradina proprie. Putem de asemenea opta pentru specii autohtone, de exemplu: mesteacanul, pinul, bradul, in detrimentul unor specii mai exotice, si prin urmare cu preturi mai mari.

“Nu imi spune mie nimeni ce sa plantez in propria gradina”

Acest lucru este foarte adevarat in cazul unei consultatii Feng Shui pentru gradina. Specialistul face recomandari generale, de exemplu: in aceasta zona a gradinii se recomanda folosirea culorii galben, specia de floare putand fi aleasa de proprietar in functie de preferintele sale; sau in aceasta zona a gradinii se recomanda elemente de apa, proprietarul putand opta pentru un iaz, o piscina, o fantana arteziana, o cascada sau alte solutii pe placul acestuia. Ca si in cazul locuintei, Feng Shui Traditional pentru gradini nu are un set anume de obiecte de gradina sau de specii de plante obligatorii. El se muleaza pe preferintele proprietarului in acelasi timp raspectand harta energetica a casei si a gradinii.

Citește și:

Pe langa amenajarea locuintei, stiinta milenara Feng Shui ne ofera sfaturi si pentru amenajarea gradinii. Astfel, dupa masurarea coordonatelor geografice cu ajutorul busolei, Feng Shui sau luopanul, Specialistul Feng Shui face recomandari in vederea amplasarii diferitelor elemente naturale care vor compune gradina.

Intotdeauna casa si gradina sunt considerate un tot unitar, gradina conlucrand la bunastrarea energetica a casei.

Informatii oferite de Expertul Kudika Maestrul Feng Shui Cristina Groza

pagina web: Fengshui-bp.ro

Foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.