Setari Cookie-uri

7 Strategii de vindecare prin iubire

Cand viata e plina de schimbare, cand viitorul e nesigur, cand dragostea pare o notiune distanta, cum ne deschidem inima?

LASA EGO-UL SA SE ODIHNEASCA

Cand ne intoarcem spre inima, ego-ul se poate odihni. Inima nu cunoaste decat unitatea si iubirea. In centrul ei , ea nu cunoaste frica. Frica sta doar la suprafata. Cand ea este prezenta este doar o coperta care acopera acest centru. Inima este cheia si conduita catre inalta constiinta, catre spiritualitate si la renuntarea la ego.

Nu putem trai fara ego, avem nevoie de o personalitate pentru a functiona in lume. Dar il putem lasa sa se odihneasca si sa ne cufundam in bucuria pe care o inima iubitoare o aduce. Ego-ul opereaza incercand sa controleze lucrurile, opunand rezistenta la tot ceea ce percepe a fi frica. Cand patrundem in centrul inimii, ego-ul se odihneste.

Cu dragostea vine acceptarea si usurinta. In centrul inimii noastre toata notiunea de control si rezistenta dispare. Ne intoarcem la adevarata noastra esenta. Gasim sursa pacii. Gasim calea spre crestere si evolutie. Gasim calea spre iubire si iubirea vindeca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.