Setari Cookie-uri

7 Strategii de vindecare prin iubire

Cand viata e plina de schimbare, cand viitorul e nesigur, cand dragostea pare o notiune distanta, cum ne deschidem inima?

DRAGOSTEA E SIMPLA

Noi facem iubirea atat de complicata. Avem anumite criterii despre cum ar trebui sa fie cealalta persoana pentru a o putea iubi. Avem anumite conditii despre cum este adecvat sa ne exprimam dragostea si cum ar trebui sa facem acest lucru.

Avem anumite specificatii despre un anumit mediu sau o anumita atmosfera in care dragostea si romantismul ar trebui sa se intample. Conditionarile pe care le avem din trecut creeaza o multime de asocieri si criterii –regulile noastre despre iubire. Si acestea dicteaza asupra inconstientului nostru, dictandu-ne experientele noastre de iubire. Cand te intrebi de ce relatiile sunt atat de complicate, sau de ce e greu sa gasesti iubirea, uita-te mai intai la regulile pe care le ai despre iubire. Priveste cum mintea ta, sta in calea inimii tale. Daca poti trece peste aceste reguli si vechi suferinte , traume si resentimente, vei gasi adanc in inima ta, sursa iubirii.

Citește și:

Dragostea este la baza intregii tale fiinte. Poti descoperi acest lucru mergand adanc in inima ta. Gaseste iubirea acolo si las-o sa curga. Treci peste regulile tale venite din minte si intoarce-te la sursa dragostei. Lasa aceasta pura iubire sa iti umple inima si viata. Pentru ca dragostea vindeca.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.