Setari Cookie-uri

7 Strategii de vindecare prin iubire

Cand viata e plina de schimbare, cand viitorul e nesigur, cand dragostea pare o notiune distanta, cum ne deschidem inima?

O CUNOASTERE TACUTA

Atunci cand traiesti din ce in ce mai mult din inima si te deschizi catre iubire, o cunoasterea tacuta iti invadeaza fiinta. Aceasta cunoastere ne da sentimentul ca totul este in regula. Suntem in regula. Cand te odihnesti in inima , stii cine esti cu adevarat, si indoiala de sine si stima de sine scazuta nu pot locui cu tine.

Cea mai provocatoare parte a relatiile noastre este atunci cand intervin conflictele, pentru ca acest sentiment ca esti in regula, este provocat. Cand critici sau acuzi sau il judeci pe celalalt, acestea submineaza iubirea, si sentimentul ca lumea este un loc minunat in care sa fii. Vina si critica submineaza fundatia unei relatii, dar mai important submineaza acea persoana care acuza. Vina si resentimentele sunt ca o otrava energetica. Ele construiesc resentimentele. Cand acestea sunt pastrate in interiorul nostru, ne disipa energia si ne erodeaza forta vitala.

Citește și:

Cand blamam sau criticam , bem din aceasta otrava, pentru ca ne inchidem inima si asta opreste fluxul iubirii. Si cand ne inchidem inima , pierdem acel sentiment ca suntem in regula. Iar atunci ego-ul vine si ia locul pentru a compensa intr-o multitudine de forme in care el stie. Traieste in acel spatiu al cunoasterii tacute, ca esti in regula si evita sa blochezi fluxul iubirii, prin critica si judecata. Lasa-ti inima deschisa in cunoasterea tacuta a iubirii. Pentru ca dragostea vindeca.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.