Setari Cookie-uri

Transforma-ti viata prin Iubire

Prin Iubire am redescoperit miracolul sublim al Vietii si al Bucuriei Necontenite.

N-as putea spune cum mi-a transformat IUBIREA viata, pentru ca n-as putea sa redau in cuvinte sentimentul atat de profund pe care l-am trait si pe care invat continuu sa-l traiesc, ajungand in Sufletul Meu si atingandu-mi Inima. Prin Iubire am invatat sa-mi amintesc Cine Sunt, sa aflu Care este Menirea Mea, sa pot simti ce salasluieste cu adevarat in interiorul meu si sa descopar despre ce este Viata cu Adevarat.

Prin Iubire mi-am putut transforma relatiile in viata mea, am putut face pace cu toate suferintele trecutului si m-am putut recunoaste in Divinitate.

Prin Iubire, Fiind Iubire, am redescoperit miracolul sublim al Vietii si al Bucuriei Necontenite. Prin Iubire, l-am redescoperit pe Dumnezeu si am invatat sa am incredere in Puterea Sa Infinita care este intotdeauna in mine.

Foto: Shutterstock.com

Prin Iubire m-am Trezit, iar acest lucru este nepretuit. Viata mea, modul in care fac tot ceea ce fac, claritatea si pacea profunda din interiorul inimii mele, se datoreaza faptului ca redescoperit Iubirea. Acea Iubire Infinita din care noi toti suntem creati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.