Setari Cookie-uri

Transforma-ti viata prin Iubire

Prin Iubire am redescoperit miracolul sublim al Vietii si al Bucuriei Necontenite.

Prin iubire, am ajuns la Iubire de Sine.

Prin iubire, am descoperit puterea nemarginita a Iertarii si mi-am oferit Darul Eliberarii.

Prin iubire, m-am transformat cu adevarat.

Prin iubire, am incetat sa ma mai compar cu ceilalti, pentru ca am descoperit ca noi toti suntem UNUL si ne facem fiecare rolul perfect potrivit in aceasta lume.

Prin iubire, am invatat ca noi toti suntem la fel si ca nu mai este necesar sa ne mai luptam unii cu altii, ci mai degraba sa invatam sa cooperam impreuna, sa ne respectam si sa ne recunoastem ca facand parte din aceeasi Esenta: Esenta Iubirii lui Dumnezeu.
Indiferent de parerile aparent diferite, indiferent de statutul social, de religie, rasa sau cultura, noi toti cream acelasi minunat INTREG.

Cand ne putem elibera de suferintele trecutului si de mastile pe care le-am purtat de atata timp, incat am ajuns ca le credem ca fiind ceea ce suntem, cand ne putem elibera de prejudecatile pe care le avem despre noi si despre ceilalti, iar in locul acestora sa daruim iubire, atunci vom putea intelege ce este adevarata libertate, pe care o cautam cu atata inversunare.

Citește și:

Viata este intotdeauna simpla si nespus de frumoasa, in momentul in care descoperi iubirea inauntrul tau si o lasi sa te transforme.

Iubirea vindeca vieti, uneste suflete si face ca totul sa fie in armonie.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.