Setari Cookie-uri

Transforma-ti viata prin Iubire

Prin Iubire am redescoperit miracolul sublim al Vietii si al Bucuriei Necontenite.

Daca vreodata ti-ai dorit sa iti transformi viata cu adevarat, atunci iti recomand sa iti oferi Darul Iubirii in fiecare zi, sa il lasi sa te curate, sa te purifice si sa te binecuvanteze.

In fiecare dimineata, ia-ti macar 10 minute in care sa cobori in adancul inimii tale si sa iti activezi Iubirea dinauntru in afara. Decat sa mai astepti ca ea sa vina din exteriorul tau, mai bine incepe sa o redescoperi in interiorul tau. Vei vedea ca pe masura ce faci din iubire un stil de viata, adevarate miracole incep sa ajunga in calea ta.

Cu ajutorul iubirii, vei reusi sa te eliberezi de neincrederea care te limiteaza sa nu-ti traiesti viata intr-un mod liber si autentic.

Cu ajutorul iubirii, iti vei putea vindeca inima ranita si te vei putea avanta in lume curajoasa si frumoasa, avand incredere in Forta Divina care salasluieste in tine.

Prin iubire, iti vei recapata Puterea Interioara, iar in momentul in care iti vei recunoaste Adevarul despre tine, in calea ta se va face lumina.

Citește și:

Oportunitatile vor ajunge din usurinta pe drumul tau, oamenii se vor simti atrasi de tine ca de un magnet, fericirea pe care o vei emana iti va aduce catre tine si mai multe motive de fericire, iar armonia sufleteasca te va mentine intotdeauna intr-o stare de smerenie si de recunostinta a vietii.

Nu da la o parte iubirea, doar pentru simplul fapt ca pana acum nu ai simtit puterea sa vindecatoare. Ia-ti ca si exercitiu zilnic sa sporesti iubirea in viata ta prin tot ceea ce faci.

Fa pasi mici in fiecare zi prin deschiderea inimii tale catre iubire si fericire.

Tine intotdeauna minte ca in interiorul tau salasluieste Dumnezeu. Cheama-l catre tine si lasa-l sa te ghideze prin viata. Esti intotdeauna in siguranta, cand in sufletul tau salasluieste Dumnezeu.
Te iubesc si te binecuvantez.

Iti multumesc ca existi in aceasta lume, pentru ca lumea e mai frumoasa datorita existentei tale in ea.

Citește și:

Cu dragoste nesfarsita,
Tania Tita!

Autor spiritual www.GhidulTuturorFemeilor.ro

Te invit alaturi de mine in programul ONLINE GRATUIT - Reinventare Feminina: cel mai complet program dedicat IMPLINIRII sufletesti a FEMEII.

Click aici.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.