Setari Cookie-uri

Transforma-ti viata prin Iubire

Prin Iubire am redescoperit miracolul sublim al Vietii si al Bucuriei Necontenite.


Asadar, astazi simt sa impartasesc cu tine lucruri de suflet, lucruri care te transforma cu adevarat. Daca citesti aceste cuvinte in acest moment, inseamna ca ele nu ajung la tine intamplator. Daca vreodata ai cerut ajutorul lui Dumnezeu, s-ar putea ca el sa iti raspunda prin acest articol. Lasa-ti la o parte prejudecatile despre lume si viata, da o parte tot ceea ce ai fost invatata sa crezi despre tine si despre ceilalti si efectiv permite-ti sa te dezbraci, sa ramai complet goala in fata ta.

E poate momentul in care inveti sa te cunosti cu adevarat, dincolo de mastile si de rolurile pe care le porti zilnic in lume. De cate ori nu ti-ai dorit sa ajungi sa cunosti cu adevarat implinirea? De cate ori nu ti-ai dorit sa simti cum se simte armonia si pacea sufletului tau?

S-ar putea sa crezi ca sunt cuvinte mari, dar nimic nu-i prea mare pentru Dumnezeu. E poate momentul in care incepi sa-l redescoperi cu adevarat pe Dumnezeu si sa il accepti in inima ta, fara a te mai teme de cuvantul sau de semnificatia lui.

Citește și:

Din proprie experienta iti spun ca Dumnezeu inseamna Iubire. Iubire Pura, Curata si Neconditionata. O iubire pe care am inceput sa o simt tot mai des inauntrul inimii mele si sa ii simt transformarea profunda pe care mi-o aduce corpului si vietii mele.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.