Setari Cookie-uri

Relatii toxice: Mica Cersetoare

Ochiul si urechea mea cersesc atentie si confirmari. Vreau sa-l aud rostind urmatoarele cuvinte: Esti cea mai frumoasa! Te doresc! Te iubesc!

Si mie mi-a fost greu sa accept anumite simptome. Eu??? Nu se poate!! Si la o analiza mai profunda am acceptat diagnosticul si am decis sa transform acest cosmar in viata traita, viata mea.

E nevoie de curaj, vointa si putere interioara. Esti pregatita de marea vraja, marea transformare? Atunci ia seama la schimbarile ce le-am implementat si care mi-au schimbat viata:

Cum sa devii Printesa?

Sa te opresti din aceasta goana dupa el, dupa unul mai bun, sau dupa partenerul ideal, sufletul pereche si sa te centrezi pe tine pentru o perioada. Timp in care iti recomand sa te ingrijesti de trupul, mintea si sufletul tau.

Constientizeaza ce te face fericita si ce te nefericeste. Aseaza-te in oglinda si intreaba-te: Imi place ce vad? Daca nu-ti place ce vezi, opreste-te, intoarce-te cu fata la tine si munceste la ceea care esti.

Dezbraca-te de vechile tipare, examineaza atent ingredientele care s-au adaugat atractiei dintre tine si barbatii tai si vezi care-i tiparul, comportamentul disfunctional. Ca sa atragi barbatul potrivit e nevoie de o cura de dezintoxicare mentala. Intelegi? Nu poti merge inainte, din pat in pat, din relatie in relatie, cu acelasi tipar. Analizeaza-te dupa care educa-te. Si paseste cu o gandire, atitudine noua pe scena iubirii.

Iubirea lui nu-ti va umple golul interior. Deci: iubeste-te, pretuieste-te, respecta-te!!! Rasfata-te!

Danseaza! Zambeste! Calatoreste! Fa sport! Mediteaza! Fa ce n-ai mai facut de atata vreme, fa orice iti trece prin cap, socializeaza, arunca-te cu capul inainte, iesi in lume, traieste cu adevarat. E timpul tau, e viata ta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.