Setari Cookie-uri

Relatii toxice: Mica Cersetoare

Ochiul si urechea mea cersesc atentie si confirmari. Vreau sa-l aud rostind urmatoarele cuvinte: Esti cea mai frumoasa! Te doresc! Te iubesc!

Daca pana acum l-ai pazit sa nu fuga la alta, l-ai asteptat sa se intoarca, l-ai incurajat si sustinut o viata, l-ai consiliat si protejat de umbre si triste amintiri, acum e momentul sa-l lasi asa cum e, sa nu mai incerci sa-l schimbi sau sa-l manipulezi, si sa-ti vezi de tine. Uita de tot si incepe o noua viata.

Scoate dorintele, visurile, activitatile tale, planurile din dulapul prafuit
si pune-le pe primul loc, acum!

Atentie: noul tau comportament nu va fi acceptat sau aplaudat de cei din jurul tau care s-au obisnuit cu generozitatea si prezenta ta ori de cate ori aveau nevoie. Asa ca, pregateste-te pentru replici de genul: Ce-i cu tine? Te-ai schimbat! Esti egoista! Te urasc! Te vreau inapoi, asa cum ai fost! Nimeni nu vrea sa-i iei inapoi ce ia-i dat pana acum, nimeni nu vrea sa schimbe ceva la stilul lui de viata, homeostazia e deranjata si mania exprimata.

Pregateste-te de lupta! Ramai detasata, matura, inteleapta. Nu-i acuza, nu le raspunde cu aceeasi moneda, ignora, mergi inainte pe drumul tau. Timpul e al tau, schimbarea e aproape. Gandeste-te doar la tine pana iti recapeti stima si iubirea de sine.

Daca te lasi intoarsa din drum de lacrimile si manipularile lor iti vei rata sansa sa devii Printesa si vei ramane toata viata o Cersetoare, la mila celorlalti, vei astepta.... pana cand timpul iti va rapi si ultima speranta. Iubire si putere de viata! Curaj! Poti sa ai totul in aceasta viata! Intr-adevar, e nevoie de un efort imens, dar nu exista binecuvantare mai mare.

“Tu esti singura care impiedica lumea sa se schimbe. Schimba-te pe tine insuti si vei vedea ca lumea se schimba sub ochii tai!” Tu esti singurul obstacol din calea evolutiei tale! Te astept pe drumul libertatii si al creatiei: care e povestea vietii tale? Elibereaza-te prin povestea ta! Fa primul pas, vorbeste despre fantomele trecutului. Povestea ta stabileste tema viitoare: Nevoia compulsiva de a-l salva pe celalalt? Lupta dintre sexe? Te indragostesti de fiecare data de un barbat angajat intr-o alta relatie? Supusa si frustrata? Miturile si boliile iubirii? Cum sa ai o relatie cu adevarat sanatoasa si armonioasa? Alegerile sunt totul in viata!

Alege inteligent!

Pe curand,

Andreea.

Daca vrei sa citesti imediat un material gratuit de 35 de pagini despre cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor scris de mine, intra pe www.stilultau.com








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.