Setari Cookie-uri

7 Tehnici de seductie pentru a-l pastra

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

Esti fericita?

Femeia activa - femeia subiect

O femeie are nevoie de un barbat care sa o insoteasca in viata personala si profesionala.
Fiecare e liber sa aleaga si sa traiasca asa cum simte si gandeste fara sa astepte de la celalalt suport si hrana spirituala. Impreuna pasim spre aceeasi directie fara sa intindem mana si sa cersim iubire, fara sa asteptam ca celalalt sa traiasca in locul nostru. Autonomi, responsabili, fericiti. Asta-i credinta ta despre iubire?
Cand femeia este inzestrata cu inteligenta, personalitate, stima de sine crescuta, iubire de sine ea cucereste inima oricui. Si viata ei va arata exact ca ea. Reflexie pura..

Credinte false

Femeia cu cariera, femeia de succes ramane singura.
Succesul, cariera te face mai putin iubita.
Femeia de cariera are mai putin timp pentru familie, sex si mangaieri.
Putin ambitioasa ca sa nu-i scada barbatului apetitul pentru sex?

Normal ca-i scade daca iti alegi un partener inferior tie si ingust la minte. Normal ca tu nu mai ajungi sa mai faci sex cu el, ci altele. Undeva trebuie sa-si arate si el masculinitatea si virilitatea, si langa tine, femeia de cariera n-are nici o sansa, fiindca n-are erectie.

Nu lasa vrabia din mana pentru cea de pe gard! Laitmotivul femeilor, trist si deloc adevarat. Da drumul vrabiei ofilite din mana, te asteapta o viata de explorat.

De cand te stii ai tot renuntat la pasiuni, job-uri solicitante, destinatii indepartate ca nu cumva sa-ti pierzi iubitul partener care nu incuraja nicio oferta si placere de-a ta. Ce fel de om e asta, te intreb?

Da? Ai citit si tu in dictionarul explicativ al limbii romane, definitia barbatului? Om in toata firea, curajos, demn, harnic, voinic, activ, inimos, indraznet, neinfricat, viteaz, vrednic?

Si ai citit si definitia femeii in dictionarul explicativ al limbii romane?
Persoana adulta de sex feminin, muiere, sotie, nevasta.

Intalnesti vreo diferenta? Nicidecum. El e om, tu esti muiere, cel mult nevasta.

Cum se face ca renunti asa usor la tot ce-ti place in viata de dragul barbatului tau sau de teama de a nu ramane singura?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.