Setari Cookie-uri

7 Tehnici de seductie pentru a-l pastra

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

Dochia, Maria, domnita Cheajna, Ecaterina Teodoriu, Ana Aslan au luptat, tu ce faci?

Norme si reguli, fereasca sfantul sa te abati de la ele, ce ar zice mama si bunica de razvratirea ta? Mai bine cenzurata, tacuta, cuminte. Si te-ntrebi de ce n-ai noroc in dragoste?

Barbatul oricum e in cautarea zeitei-mama, ceea ce traduce o atractie irezistibila amestecata cu teama si iubire amestecata cu manie.

Deci cum arata femeia ideala?

Blanda, iubitoare, generoasa, atenta si in acelasi timp independenta, inteligenta si cu personalitate, la fel ca mama care-i oferea iubirea neconditionata. Iubire amestecata cu manie. La asta viseaza barbatul din casa ta.


Nimeni nu spune ca trebuie sa fii dominatoare, lipsita de feminitate, nicidecum.
In viata e necesar sa stii ce vrei si unde vrei sa ajungi. E vital sa-ti accepti calitatile de femeie puternica, care stie ce vrea si vulnerabilitatile de femeie care are nevoie de imbratisarile si orgasmele unui barbat.

De ce privesti cu invidie la femeile de succes? De ce ai impresia ca puterea si succesul se datoreaza trecerii ei prin cearsaful unui milionar sau a unui tata omnipotent?
De ce nu imprumuti de la acestea abilitatile si strategiile care le-au urcat pe columna?
Arati cu degetul, judeci, critici, devalorizezi ca sa te simti si tu mai bine, mai exact ca sa te simti vie in relatia ta, unde tacerea si obedienta este aplaudata si incurajata.

In spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie puternica, completez eu, sau asa era vorba? In spatele fiecarei femei puternice se afla un barbat puternic. Asa ar trebui sa stea lucrurile, chiar daca nu prea functioneaza aceasta regula de aur.

Am constatat ca numai intr-o relatie egalitara, unde fiecare e autonom si fericit cu el insusi si viata se poate vorbi de satisfactie si fericire in cuplu.
Unde femeia conduce si intretine familia, barbatul bea si vegeteaza.
Unde barbatul conduce si intretine familia, femeia schimba scutece si prajeste friptura cu un aer depresiv.
Unde ambii parteneri participa la conducerea si intretinerea familiei, armonia guverneaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.