Setari Cookie-uri

7 Tehnici de seductie pentru a-l pastra

Cum se face ca din 802 laureati ai premiului Nobel doar 34 sunt femei?

Barbatul si femeia de azi se pot bucura de un echilibru fericit, unde fiecare isi exprima personalitatea si autenticitatea fara temerile ce au dominat femeia si barbatul de ieri.
Femeile isi exprima puterea, creativitatea, autoritatea fara sa-si nege tandretea, caldura, senzualitatea si feminitatea.
Barbatii renunta la agresivitate si latura dominatoare si-si descopera sensibilitatea, emotiile, afectivitatea.
Schimburile dintre cei doi protagonisti sunt vii, autentice, bogate, complete cand amandoi urmeaza aceeasi cale regala.
Uniunea, iubirea adevarata este traita doar de regi si regine, departe de cerinte, temeri si dependente.

7 Tehnici de seductie


1. Invata sa-ti respecti si accepti partenerul asa cum este: Vreau sa renunti la a mai bea vin seara si la fumat, nu-ti suport respiratia greoaie. In casa nu te mai uiti la meci, m-am saturat! Schimba-ti bluza, e groaznica. Ce-i cu freza asta? Taie-ti unghiile.

2. Invata sa asculti si sa accepti parerea lui diferita de a vedea si trai lumea. Si-mi vine in minte un exemplu care ma cutremura: Nu accept sa iesi cu baietii seara, sa ma lasi singura, nu accept sa lipsesti noaptea de acasa, poate o data la un an, la vreun eveniment important.

3. Invata sa respecti nevoia de libertate a celuilalt: Indeparteaza-te cand simti nevoia si revino la mine cand ti-e dor de mine. Degeaba vrei sa-l strangi la pieptul tau fara sa-i dai drumul sa respire si-n alta parte, nu e intelept si firesc sa-l inchizi in caminul iubirii, va fugi si nu se va mai intoarce. Invata sa fii inteleapta si sa-i respecti momentele de libertate. Revine, nu-ti fa griji..nimeni nu pleaca de langa cineva care il respecta si-l accepta asa cum e.

4. Invata sa-ti pastrezi partea de mister: Nu te lasa descoperita, cunoscuta pe deplin, niciodata. Lasa-l sa cerceteze mereu in labirintul personalitatii tale, lasa-l sa se intrebe, lasa-l sa-si doreasca intotdeauna mai mult. Fii autonoma, urmeaza-ti drumul pasiunilor, fii o continua provocare pentru partenerul tau. Fa-l sa aiba senzatia ca n-o sa te cunoasca niciodata pe deplin. Misterul tine focul pasiunii aprins.

5. Invata sa-ti reinventezi mereu relatia: Transforma-te, imbogateste-te ,perfectioneaza-te pe toate planurile- intelectual, artistic, spiritual. Cu cat evoluezi si aduci un aer nou in relatia de cuplu cu atat mai mult partenerul tau va fi mai atras de tine, si relatia va fi mai vie, mai bogata, mai trainica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.